Патот до ЛОИ ЛОНДОН 2012

Друже ќе имаме директно место само ако Србија освои, во спротивно имаме директно место за пред телевизор ако не тепаме со Словенците :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:12 ---.

Aman be batka eve go linkot

http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2012_Summer_Olympics_–_Men's_qualification

Kazi mi ako Slovenija ne tepa i otide u grupata na Spanija, koj kje j apopuni grupata kaj Danska?????

Ako Srbija ide direktno togas nie.

Ako osvoi Danska, Spanija ili Hrvatska koj kje go zazeme nivnoto mesto?

Да си ги гледал како играат и ти ќе стравуваш...
Вчера со Унгарија цело време брз центар играа, нешто што е мисловна именка за нашите ракометари...
Исто колку што и ние заслуживме полуфинале и они заслужија.
Сум ги гледал. Добри се ок се. Ама има еден проблем - и тие се балканци како нас и забележав дека и тие паѓаат при крајот. Така да ако запали Кирче за словенците свирче и дома

Aman be batka eve go linkot

http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2012_Summer_Olympics_–_Men's_qualification

Kazi mi ako Slovenija ne tepa i otide u grupata na Spanija, koj kje j apopuni grupata kaj Danska?????

Ako Srbija ide direktno togas nie.

Ako osvoi Danska, Spanija ili Hrvatska koj kje go zazeme nivnoto mesto?
Значи убаво си пишува Slovenia OR Macedonia.

Другото останува за Србија или Полска.

Не ме јеби сега убаво си пишав во тој долгиот пост.
Значи ако освои Шпанија или Хрватска или Данска, Полска ќе добие место во квалификациите поради тоа што беше 8-ма на Светското (имам пишано на 2-ра страна).

Значи убаво си пишува Slovenia OR Macedonia.

Другото останува за Србија или Полска.

Не ме јеби сега убаво си пишав во тој долгиот пост.
Значи ако освои Шпанија или Хрватска или Данска, Полска ќе добие место во квалификациите поради тоа што беше 8-ма на Светското (имам пишано на 2-ра страна).

Epa greska si prijatel. Porazeniot od Slovenia MAcedonia ide u grupata so Spanija, Island i Brazil oti sigurno e 3 ta najdobra reprezentacija od evropskovo koja nema obezbedeno plasman.
Ne se znae aradi Srbija kako kje se plasira koj od pobednikot MKD/SLO i Srbija vo koja grupa kje odi.

Polska kako 8ma od SP nema plasman vo kvalifikacii. Toa ne e tocno. Nikade ne go pisuva toa.

SE VELI VO PRAVILNIKOT 3 REPREENTACII(1 direktno + 2 najdobri ) DAV OVA EP

Брат и јас сакам да е како што викаш ти,ама....
http://teamhandballnews.com/2012-olympic-qual-men/

Note, Poland may also become the 7th place WC nation, should one of the forementioned teams wins the European Championships
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:28 ---
SE VELI VO PRAVILNIKOT 3 REPREENTACII(1 direktno + 2 najdobri ) DAV OVA EP
И да е вака нема да идеме. Една најдобра иде директно (таа што ќе освои) плус две најдобри...
Ако не освои Србија, они ќе спаѓаат во тие две најдобри што ќе идат во квалификации, и ако Словенија биоде пред нас ќе си бришеме гз . Врти сучи, пак ќе дојдеме на мојот муабет.

Слушај ме кога ти велам :cool:

Од колку играме со Словенија?
Во 15:15 мислам.
Како и да е не размислувам за нишо освен за победа. Словенија можеби ќе ни биде и најлесен противник од сите што ги имавме до сеа.

Note, Poland may also become the 7th place WC nation, should one of the forementioned teams wins the European Championships

И да е вака нема да идеме. Една најдобра иде директно (таа што ќе освои) плус две најдобри...
Ако не освои Србија, они ќе спаѓаат во тие две најдобри што ќе идат во квалификации, и ако Словенија биоде пред нас ќе си бришеме гз . Врти сучи, пак ќе дојдеме на мојот муабет.

Hmm, za zhal izgleda si u pravo

Во 15:15 мислам.
Како и да е не размислувам за нишо освен за победа. Словенија можеби ќе ни биде и најлесен противник од сите што ги имавме до сеа.

Najtezok protivnik ke ni bide Slovenija, imaat ubistveni kontri i odlicni krila.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:36 ---
Moznosta da bide Polska na olimpiski igri e ogromna za zal....

Nas ni odgovara da bide Srbija pobednik samo toa ne spasuva...

ако биде некој друг шампион наместо србија ПОЛСКА ЗЕМА едно место.................треба да тепаме крај на прикасакта..........инаку и јас се плашам со словенија брзи се многуууууууууууууууу...........ама немат бекови добир одат често преку пикер....и крила.,.....контра убитачна..................ууууффффф мора со 6-0 одбрана и спор напад
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:40 ---

како оди објаснувањето..........добар линк....и јас пред недела истиот го најдов,,,,,,,,,,,,,,,хахахаахха

Samo olimpijada ve interesira , zaboravate deka so 5 mesto ideme direktno na svetsko prvenstvo :D
Само што сакав да пишам дека со освојување на петто место ќе обезбедиме директен пласман на следното светско :D

Vidi go nasiov Sundo :icon_lol:

Zvonko Shundovski, coach Macedonia:
“I want to congratulate Serbia for reaching the semi-finals while we did an exceptional job to snatch a fifth-place play-off game, whose winner will be rewarded with a berth in the Olympic qualifying tournament as we’ve been told. This is the biggest success of Macedonian handball and the lion’s share of the credit goes to our fanatical fans.”

И на крај испаѓа дека со Словенија го играме најважниот натпревар досега.:facepalm: А нашите душа немаат, Мојсо, Миркулоски и Стојанче потечени од ќутек се. :(

А важно е да се пласираме директно на светско, пошо ак играме бараж нишо не се знајт можит да изгубиме од репрезентации како Португалија и Естонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom