Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.294
- Поени од реакции
- 8.502
Тешко... мој тип Данска Хрватска финале... Чим земаа залет данците заебано е а и победата врз нас им даде ветар у грб...Србите ќе станат шампиони.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко... мој тип Данска Хрватска финале... Чим земаа залет данците заебано е а и победата врз нас им даде ветар у грб...Србите ќе станат шампиони.![]()
Друже ќе имаме директно место само ако Србија освои, во спротивно имаме директно место за пред телевизор ако не тепаме со Словенците
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:12 ---.
Сум ги гледал. Добри се ок се. Ама има еден проблем - и тие се балканци како нас и забележав дека и тие паѓаат при крајот. Така да ако запали Кирче за словенците свирче и домаДа си ги гледал како играат и ти ќе стравуваш...
Вчера со Унгарија цело време брз центар играа, нешто што е мисловна именка за нашите ракометари...
Исто колку што и ние заслуживме полуфинале и они заслужија.
Значи убаво си пишува Slovenia OR Macedonia.Aman be batka eve go linkot
http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2012_Summer_Olympics_–_Men's_qualification
Kazi mi ako Slovenija ne tepa i otide u grupata na Spanija, koj kje j apopuni grupata kaj Danska?????
Ako Srbija ide direktno togas nie.
Ako osvoi Danska, Spanija ili Hrvatska koj kje go zazeme nivnoto mesto?
Значи убаво си пишува Slovenia OR Macedonia.
Другото останува за Србија или Полска.
Не ме јеби сега убаво си пишав во тој долгиот пост.
Значи ако освои Шпанија или Хрватска или Данска, Полска ќе добие место во квалификациите поради тоа што беше 8-ма на Светското (имам пишано на 2-ра страна).
И да е вака нема да идеме. Една најдобра иде директно (таа што ќе освои) плус две најдобри...SE VELI VO PRAVILNIKOT 3 REPREENTACII(1 direktno + 2 najdobri ) DAV OVA EP
Во 15:15 мислам.Од колку играме со Словенија?
Брат и јас сакам да е како што викаш ти,ама....
http://teamhandballnews.com/2012-olympic-qual-men/
Note, Poland may also become the 7th place WC nation, should one of the forementioned teams wins the European Championships
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:28 ---
И да е вака нема да идеме. Една најдобра иде директно (таа што ќе освои) плус две најдобри...
Ако не освои Србија, они ќе спаѓаат во тие две најдобри што ќе идат во квалификации, и ако Словенија биоде пред нас ќе си бришеме гз . Врти сучи, пак ќе дојдеме на мојот муабет.
Слушај ме кога ти велам![]()
Во 15:15 мислам.
Како и да е не размислувам за нишо освен за победа. Словенија можеби ќе ни биде и најлесен противник од сите што ги имавме до сеа.
Брат и јас сакам да е како што викаш ти,ама....
http://teamhandballnews.com/2012-olympic-qual-men/
Note, Poland may also become the 7th place WC nation, should one of the forementioned teams wins the European Championships
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:28 ---
И да е вака нема да идеме. Една најдобра иде директно (таа што ќе освои) плус две најдобри...
Ако не освои Србија, они ќе спаѓаат во тие две најдобри што ќе идат во квалификации, и ако Словенија биоде пред нас ќе си бришеме гз . Врти сучи, пак ќе дојдеме на мојот муабет.
Слушај ме кога ти велам![]()
Stvarno? Epa ke padne krv so janezite!Samo olimpijada ve interesira , zaboravate deka so 5 mesto ideme direktno na svetsko prvenstvo![]()
Само што сакав да пишам дека со освојување на петто место ќе обезбедиме директен пласман на следното светскоSamo olimpijada ve interesira , zaboravate deka so 5 mesto ideme direktno na svetsko prvenstvo![]()