- Член од
- 6 август 2011
- Мислења
- 2.067
- Поени од реакции
- 2.344
Па очигледно дека сум ги погрешил темите, ме збуни веќе, ми се спие, што да праам...
Поентата ми беше оваа, немате потреба да ни се извинувате, едноставно ќе се вратите кон мајка Македонија и ќе решиме работа, и тогаш ти го спомна дедо ми и одма ми текна мене на Бугарките упсссс, на циганките (Руси румени). И оп се префрливме на секс.
Батали секс, еве на пример и ако се пишеш Македонец, не мора да се извинуваш на фесовите. Не треба на никој да се извинуваш. Ваква понуда за ребрендирање ретко некој добива. Од дното ќе се вивнеш на небото, нема веќе да служиш за потсмев во светот. Ќе станеш нешто, а не печатна грешка....
Blagodaren sum ti za zagrijenostta .
Ne se izvinjavane na turzite(kamo li pa na Turzia) , nito na nekakvi fesove. Osujdame edno nespravedlivo dejanie izvursheno vruz bulgarskite turzi ,kakto i prekite vinovnici otgovorni za tova dejanie..
A za sega ke se vozdorjim da se vozdignem na neboto

Ke ostanem vo kompaniata na drugite pe4atni greshki-Miladinovi ,Goze, Dame , Mihailov i drugite

Ostavam na vas da se gordeete so neobaroknia raj, dvete crveni i makedonskite devoi4inja ,koi mislat samo za uchene ,ne slagat nikakuv silikon i sa prirodno naturalni ,ako ne sa rusi i rumeni