People's Choice Awards 2012

Интересно отворање на наградите со Пени и Барни:

Предтоа имаше и специјален скеч со кастот на The Big Bang Theory, ама никаде го нема.

Хаха ептен е добро, има некаде по интернетов да се симне или да се гледа бар целиот настан?

Bridesmaids.....you have got to be kidding me:facepalm:
kidding не kidding, Bridesmaids во споредба со другиве номинирани и тоа како има преодна оцена.

Него за вакви награди само Рики Џервејс, би имал "материјал" и за извоз

kidding не kidding, Bridesmaids во споредба со другиве номинирани и тоа како има преодна оцена.
Вкусови се во прашање, ама Bridesmaids можат вода да му носат на Стив Карел и на Гослинг во Crazy, Stupid Love.

Не знам што се замарате толку со овие награди, и онака скоро никој не ги сфаќа сериозно.

Хаха ептен е добро, има некаде по интернетов да се симне или да се гледа бар целиот настан?

http://zamunda.net/details.php?id=294618&comments=1#startcomments

Вкусови се во прашање, ама Bridesmaids можат вода да му носат на Стив Карел и на Гослинг во Crazy, Stupid Love.

Сериозен си? Crazy, Stupid Love? Невозможно, не ми се верува како може на некој да му се сфиѓа тој филм, жално..
Знам дека се работи за вкус, ама Стив Карел дефинитивно треба да престане да глуми во "комедија"

Ако некој требало да земе награда од таа серија тоа дефинитивно е Иан Сомерхалдер. А она за најдобра тв комедија, ноу комент...

Иан беше номиниран за ТВ драма актер ама не доби ништо

Oмилен филм - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Омилен акционен филм - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Омилени филмски улоги - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Oмилена адаптација на книга - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
220px-HP7part1poster.jpg
wow.. браво за изборот..
не се ни сомневав :) (y)

За мене не се баш многу битни овие награди. :) Некако мислењето на повеќето луѓе и моето не се сложуваат баш, но добро филмовите кои мене ми е допаѓаат се премногу добри за да бидат дел од овие награди.

Единствено ги следам само поради хумористичните серии, и брилијантната актерска екипа која се наоѓа зад нив.

Нема потреба да се чудите на изборот, ова е на ниво на MTV Movie Awards... чудно што Бибер не го одбрале у некоја категорија... :rolleyes:

Нема потреба да се чудите на изборот, ова е на ниво на MTV Movie Awards... чудно што Бибер не го одбрале у некоја категорија... :rolleyes:

Епа јас се радувам шо можев да си го гледам целото шоу без Биберот и лезбејката на годината Selena GomNez :icon_lol:

(y) za NPH i HIMYM , sega ke se javat nekoj hejteri kako ne bese najaka komedija za 2011 voedno i najak lik pred toj od Bing Bang i tie drugite tapa serii

ок си реков ова интересно ќе биди знаеш, луѓето бираат, ама многу филмови и серии промашиле(според мене) , и затоа ги ставам за релевантин наградите исто колку што се МTV филмските и музичките награди.
ќути барем го нема твајлајт(се кладам следанта година ќе го има и ќе победи )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom