Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Знам да сакам кога некој/а стварно заслужува. Ама некогаш една грешка е доволна да се свртам и толку.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JASMIN напиша:Од тука па до небото.
elen4e_bonjovi напиша:Imate devojka i mnogu si ja sakate....Vo vistinska smisla na zborot ili kolku da se rece...Kolku znaete da sakate i do kade bi odele za ljubovta...So bi napravile za taa so vikate deka vi pretstavuva izvor na zivot, i najubavo vi e so nea?
Ocekuvam iskreni odgovori...
И може да и пукне таму горе, one big helium balloon.Никола напиша:и назад најверојатно..али пази таму горе, разреден е воздухот.
Се се случува кога си со лесна глава![]()
Yeah right.Necrophilia напиша:Некам да се искажувам пред цел форум што се би направил за да бидам со љубената...
Право да ви кажам се замислив за коментар.... дали знам да сакам и дали повторно би сакал некого ?? Па ако знаечи да сакаш некого , секој месец додека сте биле во врска си правел барем една вечер во месецот да биде посебна, или дека во секоја ситница си барал некоја смисла да ја посветиш на неа, дали секоја до пола песна испејана од срце е посветена на неа.... значи дека сакаш , значи сум сакал ....elen4e_bonjovi напиша:Imate decko/devojka i mnogu si/go ja sakate....Vo vistinska smisla na zborot ili kolku da se rece...Kolku znaete da sakate i do kade bi odele za ljubovta...So bi napravile za toj/taa so vikate deka vi pretstavuva izvor na zivot, i najubavo vi e so nea/nego?
Ocekuvam iskreni odgovori...