Колку знаете да сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата elen4e_bonjovi
  • Време на започнување Време на започнување
brzo se zaljubuvam ama i brzo se odljubuvam ...... ama nekogas toa moze da trae baja vreme ...... sega veke sum povniamtelen ednas se izgorev ubavo, a toa mnogu me kostese

Кога сум заљубена сакам со целото срце, целосно и се посветувам на личноста што ја сакам, бидејќи љубовта за мене е најубавото нешто во светот, но грешам кога во таа личност имам преголема доверба и сум наивна, најверојатно бидејќи претпоставувам дека таа личност ме сака исто онолку искрено колку и јас него :toe:

Премногу сум наивна кога мислам дека кога двајца се сакаат искрено, не постои ни гордост, ни манипулирање, ни мамење...

кога некоја ја сакам, ја сакам со цела моја душа, без никакви ограничувања, значи знам да сакам и тоа многу

па мислам дека за ова прашање одговор може да добиете од девојка ми.

Znam da sakam so celoto srce i so celoto moe bitie:) Koga sakas so celo srce sakas bez rezervi, bez normi i pravila, sum sakala taka ama ne veruvam deka pak ke mozam tolku mnogu da sakam, toa se gubi, se saka samo ednas taka i tolku, ne zboruvam deka ima samo edna vecna ljubov, tuku samo edno takvo sakanje, takva ljubov, samo eden takov plamen sto gori. Sum gi otvorila portite na srceto i se ga se otvoreni no malku podzatvoreni:) I koga ke stignam na rabot od mojot zivot ke se svrtam nanazad i ke kazam deka cesto bev izigrana, predadena, neverna, prokleto neverna, no ZNAEV da sakam vo vistinska smisla na zborot!

Од тука па до небото.

JASMIN напиша:
Од тука па до небото.

и назад најверојатно..али пази таму горе, разреден е воздухот.
Се се случува кога си со лесна глава:)

elen4e_bonjovi напиша:
Imate devojka i mnogu si ja sakate....Vo vistinska smisla na zborot ili kolku da se rece...Kolku znaete da sakate i do kade bi odele za ljubovta...So bi napravile za taa so vikate deka vi pretstavuva izvor na zivot, i najubavo vi e so nea?

Ocekuvam iskreni odgovori...

Искрено последниве две недели девојка ми гадно ме избегнува, моментално не сме во врска а и како што тргнале работите нема ни да бидеме.
Некам да се искажувам пред цел форум што се би направил за да бидам со љубената, но морам да кажам дека би се откажал од многу работи само за да почувствувам повторно љубов, нежност и сигурност од таа личност.

koga zasluzuva nekoj ke go sakam premnogu i ke ima se do mene .. se dodeka ne me povredi ili izneveri :toe:

Никола напиша:
и назад најверојатно..али пази таму горе, разреден е воздухот.
Се се случува кога си со лесна глава:)
И може да и пукне таму горе, one big helium balloon.

Незнам да сакам други освен себе си, себичноста ми е главна особина на тоа поле.

Necrophilia напиша:
Некам да се искажувам пред цел форум што се би направил за да бидам со љубената...
Yeah right.

Него на темава... Кога сакам, сакам со цело срце.:) Малце повеќе ми треба за да засакам, ама кога ќе засакам многу се приврзувам за луѓето (без разлика дали партнери, пријатели, семејство...) и се правам за нив.:) Ова особено важи за пријателите.
Со партнерите, што знам... Знам да сакам кога сакам, само најчесто не многу долго трае тоа.:)

Не знам баш. Не дека не сакам. Не знам да се изразам правилно како и повеќето. Луѓето со медицински докторати имаат термини. Да не навлегуваме.

elen4e_bonjovi напиша:
Imate decko/devojka i mnogu si/go ja sakate....Vo vistinska smisla na zborot ili kolku da se rece...Kolku znaete da sakate i do kade bi odele za ljubovta...So bi napravile za toj/taa so vikate deka vi pretstavuva izvor na zivot, i najubavo vi e so nea/nego?

Ocekuvam iskreni odgovori...
Право да ви кажам се замислив за коментар.... дали знам да сакам и дали повторно би сакал некого ?? Па ако знаечи да сакаш некого , секој месец додека сте биле во врска си правел барем една вечер во месецот да биде посебна, или дека во секоја ситница си барал некоја смисла да ја посветиш на неа, дали секоја до пола песна испејана од срце е посветена на неа.... значи дека сакаш , значи сум сакал ....
Што сум направил.... долга листа е..... значи скоро секој месец едан вечер посебна ..... вино , свеки , рози .... секој месец нешто ново , ... идење Кино... идење на куглање .... луна парк... виканд планина .... езеро ... шетање во парк ...... ресторант...виолина само за вас ....
во постела ливчиња од рози.... соба осветлена со мали свеки .... направена вечера со црвено вино....и скриен подарок (после кино,луна парк и друите работи што ги пишав)...
и на крај дечки знаете што заклучив,не заслужува толку внимание да се даде на една личност....

Знам да сакам ама тешко таа што не може да запримети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom