Колку знаете да сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата elen4e_bonjovi
  • Време на започнување Време на започнување
хмм не знам колку тоа таа ќе го дефинира во сакање така да ќе речам дека не знам колку. Според мои критериуми честопати тоа оди преку границите, но пак ќе се навратам; не сум единствено јас кадар да се оценам колку знам да сакам.

znam da sakam iskreno i dlaboko i toa da go pokazam na delo no samo ako osobata sto ja sakam go zasluzuva toa a ako ne togas ne ja pokazuvam ljubovta i si ja cuvam vo sebe

некаде на пола пат заборавив како е да се сака, најболнотот нешто што ми се иам случено ....

Знам да сакам, но сакам многу ретко...
И мислам дека никогаш нема да научам да сакам доволно, поради што многу ми е жал...

Знам да сакам.. И го сакам најмногууууууууууууууууу :wub::love2:

Neznam da sakam IC i so ovie moi 20 godini toa mi ide na zivci zatoa sto nikogas vo zivotot ne su pocuvstvuvala kako e da se saka :(

Незнам да сакам , немам сакано до сега никого , дефенитивно немам срце :nesvest:

Дефинитивно се класифицирам под тие што знаат да сакаат.
Можам да бидам доста романтичен, грижлив, и се тоа.
Сепак зависи и кон која особа, не сум општо таков.
Какви се со мене - таков и јас кон нив. :smir:

Според мене, знам да сакам, ито премногу.Ко ќе речам премногу не мислам на нешо позитивно пошо сум буквално заслепена и не приметвам дек сум сакала незаслужни, безчувствителни фраерчиња.Се надевам дек овај пат не е така...бар до сеа ко шо се покажало, за понатака ќе видиме.Лавју :back:

Знам да сакам искрено, длабоко и верно, и сакам:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom