EП во ватерполо - Ајндховен 2012 (16-29 јануари)

Статус
Затворена за нови мислења.
Пак никој не ми кажа дали ракометарите ги давале на ТВ кога играа против Турција за пласман.

Mислиш ватерполистите.:D
Не, не ги даваа. Барем јас не видов пренос.
да де на нив мислев :)
Како бе не ги давале?Срамота е тоа.
Сите ги даваа не ми се верува со Турција да не ја давале.

да де на нив мислев :)
Како бе не ги давале?Срамота е тоа.
Сите ги даваа не ми се верува со Турција да не ја давале.
Meч за 11-12 место не верувам дека пренесуваат.

Во Србија поточно РТС имаше право во првата фаза да одбери само три меча да пренесува од групата, па сеа ти види..

Meч за 11-12 место не верувам дека пренесуваат.

Во Србија поточно РТС имаше право во првата фаза да одбери само три меча да пренесува од групата, па сеа ти види..
абе РТС имаше конкуренција во АРЕНА СПОРТ-така ги поделија правата
а на мтв кој му беше конкуренција-мзерија најголема се наместо македонија да ја дават ..имавме чест Грција да ја следиме -.- :mad:

Леле каков натпревар, страшно многу исклучувања, засега србиве поефикасни во тој сегмент.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 16:34 ---
Ги унаказија судииве на србиве.

Каков ден за Србите, титула и во ватерполо, сега уште ракометот и фали

vaterpolo-x.jpg

СРБИЈА !!!

Честитки за борбеноста и до Брача Црногорци.

Удовичич ги утепа... Им тргна денес ќе видиме дали крајот ќе го краси делото..

Доминацијата продолжува. Свака част момци!

Браво момци, браво... Златен медал, втор на ЕП, секоја чест, права борба :)

СРБИЈА

Македонската ватерполо репрезентација сепак ќе има шанса да игра на О.И откако доби покана да учествува на квалификацискиот турнир,поради откажувањето на Нов Зеланд.

Сега останува уште нашите да ја прифатат поканата,ваљда не се бомбаши самоубијци да не ја прифатат ???

Ај нек се угоде па да ги гледаме и кошаркарите и ракометарите и ватерполистите на О.И.

Македонската ватерполо репрезентација сепак ќе има шанса да игра на О.И откако доби покана да учествува на квалификацискиот турнир,поради откажувањето на Нов Зеланд.

Сега останува уште нашите да ја прифатат покана,ваљда не се бомбаши самоубијци да не ја прифатат ???

Ај нек се угоде па да ги гледаме и кошаркарите и ракометарите и ватерполистите на О.И.
Што би било тоа :vozbud: 100 души ќе бидеме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom