Заљубени во филмски лик

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сигурна сум дека ви се случило на сите некогаш да бидете освоени од некој филмски лик дали како деца, тинејџери, па дури и сега. :icon_lol:
Актериве во приватниот живот веројатно се целосна спротивност на она што се во филмовите, меѓутоа филмската уметност и онака ги поттикнува луѓето да мечтаат, така што ваквата појава воопшто не е чудна. Не е ни чудно што луѓето под влијание на филмовите, потсвесно оформуваат карактеристики кои ги бараат кај луѓето во реалниот живот. Значи во кој филмски лик ви се случило да се затрескате, ви ги освоил симпатиите, односно поседува карактеристиките на лик кој би ве освоил и во приватен живот или едноставно ви побудил мечта?:)

Да не излезе сум си отворила тема, а не сум се изјаснила.

Бред Пит како Ахил.

brad_pitt_troy.jpg

Виго Мортенсен како Арагорн.
aragorn.jpg

Не сум педер,прво тоа да разјасниме :icon_lol:,па ќе се изјаснам и за машки,и за женски лик.
Прво за машки:
aragorn.jpg

ForrestGump2.jpg

Да се разјасниме,во машкиве не сум заљубен,ама сум фасциниран од улогата која ја глумат.
И женски:
Mr_And_Mrs_Smith_48205_Medium.jpg

lara_croft_7.jpg

hollywood-wants-Noomi-Rapace1.jpg

6tIeX.jpg

ќе ја променев мојата сексуална определба за него

Чичек Балдар од Љубов и казна на Сител: :D

401576_342416482436650_100000049035190_1466024_1941960001_n.jpg

Attachments

• mila-kunis-19.jpg
    mila-kunis-19.jpg
    92,3 KB · Прегледи: 49
значи луѓе ... сеа нз може сум грешка, може не ... Филмски Лик е темава или само актери редите ?

alba_l.jpg

Jessica Alba (Sam) во "Awake" не сум заљубен но погледот ме потсеќа на нешто, или може да се каже.. предупредува

значи луѓе ... сеа нз може сум грешка, може не ... Филмски Лик е темава или само актери редите ?
Не си грешка, темава е за филмски ликови, не за актери конкретно. Човек да се зачуди како ја утнаа луѓево темава во старт, тоа значи дека ќе ги бришам постовите на кои има слики од актери, а на кои не се посочува на ликот. Темава не е: Најубави актери и актерки.

Аххх... Качора
25c43220e2_28301103_o2.jpg

Во младоста, кога идев на факс, дури и запознав девојка која беше слична на Качора, ама некој пред мене ја прашал „дал ќе се фатиш с’с мене?“ она прифатила, и така јас си останав forever alone.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom