Tomorrowland - најспектакуларниот фестивал во Европа!

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
И најново, Armin van Buuren потврди присуство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #ASOT

Опааа In trance we trust ! :icon_lol: Да не преговараат и со ПВД, Сандето и остала банда ..

Се чини дека и оваа година ќе биде импресивно. Кога видов дека скоро сите најпознати DJ-и беа лани, викам отиде можда најдобрата едиција. Ама нормално секоја година може и боље :)
Да отидеш на лудницава се лини релативно скапо, ама на пр. ако не шеташ многу многу на други места у летото, може и да се отиде некако. На ова идеш еднаш, памтиш засекогаш :love:

Има ли некој што знае луѓе од Македонија што отишле ваму?

Се чини дека и оваа година ќе биде импресивно. Кога видов дека скоро сите најпознати DJ-и беа лани, викам отиде можда најдобрата едиција. Ама нормално секоја година може и боље :)
Да отидеш на лудницава се лини релативно скапо, ама на пр. ако не шеташ многу многу на други места у летото, може и да се отиде некако. На ова идеш еднаш, памтиш засекогаш :love:

Има ли некој што знае луѓе од Македонија што отишле ваму?

Ова болдираново да ти кажам не верувам, ретко некој да памти :)

Инаку сум за одење и на ова и на EXIT бидејќи неам отидено. Годинава планирам да се пријавам за волонтер на EXIT, може и да ме примат, 17 години иам. За Тумороуленд мало сутра ( догодина ).

Ова болдираново да ти кажам не верувам, ретко некој да памти :)

Инаку сум за одење и на ова и на EXIT бидејќи неам отидено. Годинава планирам да се пријавам за волонтер на EXIT, може и да ме примат, 17 години иам. За Тумороуленд мало сутра ( догодина ).

Хахаха и тоа шо викаш :D
Exit е ОК ама мислам дека Tomorrowland не може да се споредува со него, барем според него заради типот на музиката, атмосферата, луѓе од цел свет и сите чуда кои ги има таму.

Хахаха и тоа шо викаш :D
Exit е ОК ама мислам дека Tomorrowland не може да се споредува со него, барем според него заради типот на музиката, атмосферата, луѓе од цел свет и сите чуда кои ги има таму.

Се согласувам, Тумороуленд е поголемо и се ама ипак, неам отидено ни таму ни таму така да сакам да одам. :) Луди работи се дешаваат.. :)

Може ли некој да ми каже дали има некоја агенција преку која може да се оди, или мора се приватно ?

Steve Aoki .. тој само торти фрла и си има претходно сниман микс на цд и си го пушта.

Не е лош фестивалот, али со оглед на тоа дека електронската музика ептен многу брзо расте, мислам дека чувството нема да биде исто за 5-6 години :)

Може ли некој да ми каже дали има некоја агенција преку која може да се оди, или мора се приватно ?

Со која било агенција можиш да си направиш договор, сите ќе ти понудат приближно иста цена. Друга опција ти е сам да си организираш превоз директно преку резервирање карти за авион, автобус, воз и сл.
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 17:43 ---
Друга новост, денес за ПОМАЛКУ ОД ЧАС се продадени сите карти за Белгија... Демотиватор :)

Доволно е еднаш да одам на Tomorrowland, па после ако сакаат и во ковчег нека ме вратат :D

Гледам во Србија неколку агенции нудат превоз и смештај во Dreamville, од 23.07. до 31.07. за 200 евра. Само кај нас нема трага од ваква тура :cautious:

каков доживување е овој фестивал тоа е нешто неверојатно! штета што нема од кај нас организации од туристичкиве агенции за фестивалот. инаку картите секоја година се продаваат со брзината на светлината и мислам дека бројот на гостите е ограничен - ланското беше ептен добро поготово на хардвел и на скирилекс било ептен јако!.... другарче мое годинава рече дека ке оди со уште 3ца со кола најверојатно па останува да почекаме да дојде јули и да видиме што ке се случи.... - не е лошо од македонија поединци кои сакаат да одат да се организираат заедно и да отидат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom