Tomorrowland - најспектакуларниот фестивал во Европа!

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Прави ли некоја наша агенција превоз до настанот? Колку пари би коштало со агенција или доколку нема, колку би ме коштало на своја рака да одам?

Прави ли некоја наша агенција превоз до настанот? Колку пари би коштало со агенција или доколку нема, колку би ме коштало на своја рака да одам?

исав брат... ја последно ко сметав ако убо пресметав едно 1500-2000 евра билет тикет за трите дена сместување во шатор таму јадње исто таму сигурно и нешто че пијаш нема на вода да бидиш 4 дена

можиш да си одиш на UMF Europe не е толку спектакуларно колку Tomorrowland али истите DJ се а и мн поевтнио Сплит Хрватска а и картата ми се чини е мн поевтина :D

исав брат... ја последно ко сметав ако убо пресметав едно 1500-2000 евра билет тикет за трите дена сместување во шатор таму јадње исто таму сигурно и нешто че пијаш нема на вода да бидиш 4 дена

можиш да си одиш на UMF Europe не е толку спектакуларно колку Tomorrowland али истите DJ се а и мн поевтнио Сплит Хрватска а и картата ми се чини е мн поевтина :D

Па за 1.500-2.000 евра ќе одам следното лето во Бразил... :D И тоа на финале.

Па за 1.500-2.000 евра ќе одам следното лето во Бразил... :D И тоа на финале.

Ако си напрајш сендвичи од дома.. и спијаш на клупи че ти втаса иначе не знам :P

Џабе рачунате секако и да имаш пари влезница само на црно може да се купи. За 400-500 евра може да се оди на Ултра во Сплит

Не се надевајте многу, или не се надевајте воопшто :) лани ги имавме парите на сметка со другарот и кога почна официјалната продажба чекавме 2 и пол сати (PayPal loading...) за на крај да ми се појави ова:
29031_4681801482656_1036556067_n.jpg

И така завршивме на Ultra Europe :) тоа ви е посигурен избор

Не се надевајте многу, или не се надевајте воопшто :) лани ги имавме парите на сметка со другарот и кога почна официјалната продажба чекавме 2 и пол сати (PayPal loading...)
Веројатно заради ова, оваа година ќе биде фестивалот 2 викенди.

Веројатно заради ова, оваа година ќе биде фестивалот 2 викенди.

Ке биде 2 викенди пошо слават 10 години постоење, исто беше и со ULTRA Miami и тоа се одржуваше 2 викенди само што они славеа 15 години постоење.

2 слободни карти, кој сака нека пише пп

Пазете со купување карти од други, еден колега пред две години беше Амстердам на WhiteSensation се спремно си купиле цело друштво карти од некој re seller од Холандија.
И вечерта одат на whitesensation и им викаат дека картите не се валидни, после 2-3 часа расправање им кажале дека имало некој проблем и дека неможат да им дадат карти и ќе им ги вратат парите. :tapp:

Не само WhiteSens. туку и на Ultra Europe минатото лето го имаше истото - шета девојка на влезот од фестивалот со карти за продавање кои потоа на регистрација не поминуваа...

stanuva zbor za karti koi direkno ke bidat kupeni od sajtot na tomorrowlan i na vase ime. koj e zainteresiran neka pise pp

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom