Што мислите...

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Е да ти кажам в право се. КОј те знае, знае. На усни да ти целува мед медени нектар и амброзија, храна нема да му е потребна, само целувајќи ги ќе живее, дише и се радува, а очите ти се како длабоки планински езера, полни љубов и разбирање, крупни како на срничка, милни, галат со погледите.

Додуше и другиот не ти е за фрлање. не знам како досега не те прелажал некој да те грабни или сите арни момци се зафатени?

Ти мислиш јас така лесно се лажам а? Не се нашол таков јунак што успеал да ме прелаже :je:

[Едитирано: цитиран пост кој е избришан:)]

Јас незнам дали кажав ама ај ќе си повторам ... на целата јас ... толку имав, ајде фала пријатно:icon_lol:

кај мене се палат на јазикот (од коа ќе осетат као лижам)

дефинитивно деколтето..па после погледот и устата:)

Досега ми имаат кажано дека се палат на моите усни,и телото воопшто.Колку е тоа вистина незнам...:icon_lol:

spooky напиша:
Кај ќе може практично да се увериме во ова?
Na sipka ne igram, kaj Lila u emisija ne i gostuvam (da gi prekrstuvam), ali kafinja pijam, pa sega ti vidi. :)

Доста беше со коментари надвор од тема.
Вратете се.

Stom se poglednam vo ogledalo mi ide da se samozapalam. Tolku sum jebozovna sto tesko si oddolevam na iskusenieto.;),a ne pa za drugite muabet da praam.Kaj odam pozadi mene ispopagjani,gorat zapaleni,da se cudis...:):):)

Не се палат воопшто на ништо. Деловите од телото одат во комплет кој како по правило кај мене секој дел е просек, ништо екстра.
Машките повеќе се палат на убави отколку на паметни жени, само поради фактот што повеќе сакаат да гледаат отколку да слушаат:kez:
После мене сите се „смрзнуваат„ зашто вокабуларот ми е директ и многу ниско мава:kez:

Хмммм...јас баш и не го доживувам тоа така, не ме мрзне такво однесување, напротив предизвик ми е и ме пали на извесен начин:):wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom