ЕП во ракомет 2012 - група Ц (Нови Сад)

Статус
Затворена за нови мислења.
Иако не ја гледам го следам само резултатот, Шпанциве ми делуваат како со сигурна игра и ја држат позитивата од 2 до 3 гола максимум што никако не е малце против Франција иако можат да се вратат.

Ваљда ќе запнат во вториов дел...
Не е многу два разлика, ама па цело време губат :confused:
Мислев дека и рутински ќе си тепаат :facepalm:
Ако се вратиш наназад малце, ќе видиш дека секогаш им се незгоден противник.Знаев дека негде на Х ми идеше најмногу и не го чепнав нив, Шпанија после Фра,Хрв и Дан и најквалитетна,можеби уште има и напредната не го гледам мечов.А башка и Французи стандардно со потешкотии во првата фаза.

Ако се вратиш наназад малце, ќе видиш дека секогаш им се незгоден противник.Знаев дека негде на Х ми идеше најмногу и не го чепнав нив, Шпанија после Фра,Хрв и Дан и најквалитетна,можеби уште има и напредната не го гледам мечов.А башка и Французи стандардно со потешкотии во првата фаза.
Овој Омбрадос се фати :place:
Ги растурија досега...
4 разлика во моментов :place:

Омејер топка не фати.
Има 14% одбранети удари :mad:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 19:14 ---
Да не игра Наѓ, не знам кој спомна дека ќе играл за Шпанија??
Не :)
Ако заигра за Шпанија, ќе дебитира на квалификациите за ОИ или на ОИ.
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 19:15 ---
Кој му курац на овој Омбрадос 12373627138612783612783 зицери им фати на Французиве :mad:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 19:18 ---
Не е можно ова, колкав процент има на одбрани овој?
90 ебате :mad:

АЈДЕ БЕ ФРАНЦИЈА 1 ВЕ ИМАМ !!!!!

Добро е направија серија 3-0 и колку толку се враќаат.
Цела Македонија кец сме ја ставиле :pos:
Којзнае што ќар ќе имаат кладилнициве ако не тепа Франција:facepalm:

П.с. судијава каква глупост направи прееска. Французиве прават виѓок на пикер али овој не успева да дава гол туку го погодува Омбрадос во глава, топкава иде на осаменото крило Абало кој даваше сигурен гол, ама судииве ја прекинаа играта дека Омбрадос беше зашеметен од претходниот удар :facepalm:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!

Абе само кај мене лоадира ова од јутјуб и неќе да се уклучи или и кај другите е така?:confused:
Иначе според резултатот, ќеф ми прај Шпанија, само колку ќе издржат да видиме.

Што прави судијава бе, пак ум подари топка на Шпанциве :mad:

Абе има уште време, ама добри се во одбрана шпанциве...

Хаха прави Шпанија фаул во напад, овој суди фаул за нив и две минути за Франција. Ти ебам судиите да ти наебам :mad:

Сега му е мајката имат играч малце, ама и гол му дадоја каков вишок одма му прат :tapp:
Абало :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom