Онлајн Филмови во МК

• Креатор на темата Креатор на темата aloxa
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го спуштиш трошиш 700 мб, ако гледаш се троши од 300 до 400 мб.

Со неограничен интернет не сфаќам која е поентата од гледање филмови онлајн кога секој филм за 20 мин се снима и го имаш на хард во квалитет кој си го одбрал и плус можеш да го гледаш кога тебе ти е ќеиф.

Со неограничен интернет не сфаќам која е поентата од гледање филмови онлајн кога секој филм за 20 мин се снима и го имаш на хард во квалитет кој си го одбрал и плус можеш да го гледаш кога тебе ти е ќеиф.
Со неограничен интернет не сфаќам која е поентата да симнуваш филмови на хард диск кога можеш да го најдеш секој филм со квалитет по желба и да го гледаш онлајн кога сакаш, без да си го полниш хард дискот..

Со неограничен интернет не сфаќам која е поентата да симнуваш филмови на хард диск кога можеш да го најдеш секој филм со квалитет по желба и да го гледаш онлајн кога сакаш, без да си го полниш хард дискот..

Дај ми линк каде можам сите филмови да ги гледам онлајн во избор ДВД до ХД и каде никогаш не ми сецка или се пуни бафер (без да се напуни) заради многу трафик или слаб нет па да ми прекине филмот на пола како вчера на kinoteka.mk што ми се случи. Среќа го имав на хард снимен па така го догледав инаку којзнае колку ќе чекав.

На снимен филм ако не планираш пак да го гледаш му се прави DELETE така да ништо посебно не се пуни хардот.

Movie.mk добро е што и кај нас има ваква страна во србија, хрватска има по десетина, само колку ќе опстани неколку се отворија и затворија за брзо време.
многу убаво напрено е што ги има многу на почетна страна и со тоа кога ќе застанеш врз сликата се тргнува и го дава насловот, со среќа нека ви е подолго време да останете ;););)

Дај ми линк каде можам сите филмови да ги гледам онлајн во избор ДВД до ХД и каде никогаш не ми сецка или се пуни бафер (без да се напуни) заради многу трафик или слаб нет па да ми прекине филмот на пола како вчера на kinoteka.mk што ми се случи. Среќа го имав на хард снимен па така го догледав инаку којзнае колку ќе чекав.

На снимен филм ако не планираш пак да го гледаш му се прави DELETE така да ништо посебно не се пуни хардот.
Точно проблеми со сецкање може да има, но поарно ќе почекам 5минути да се наполни малку баферот отколку да го чекам пола саат да се симне. Има многу страни за онлајн гледање, најчесто гледам на project free tv, имаат квалитетни линкови до филмовите.
Сепак факт е дека со зголемување на брзината на нетот се зголемува и бројот на оние кои се повеќе бираат да гледаат филм онлајн за сметка на барање торенти и симнување локално...

Точно проблеми со сецкање може да има, но поарно ќе почекам 5минути да се наполни малку баферот отколку да го чекам пола саат да се симне. Има многу страни за онлајн гледање, најчесто гледам на project free tv, имаат квалитетни линкови до филмовите.
Сепак факт е дека со зголемување на брзината на нетот се зголемува и бројот на оние кои се повеќе бираат да гледаат филм онлајн за сметка на барање торенти и симнување локално...

Ти ќе чекаш бафер јас не, кога ќе почнам да гледам филм сакам ништо да не ме прекинува а посебно да не ме прекине на пола. Знае и да не се напуни и едноставно да си закочи.

Кога го симнувам си бркам друга работа така да не чекам специјално ништо и имам загарантиран квалитет и гледање без прекин.

wat? од кај филозофијава?
cant tell if troll...
Имам самиот тестирано. Гледав еден филм и видов дека ми потроши 400мб од нетот, а за да го симнам секако требаше да потрошам 700мб.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 14:25 ---
Ако интернетот ти е на ОНЕ не ќе да е така :sneaky:
Колку Мbps ви е нетот од уан?

Имам самиот тестирано. Гледав еден филм и видов дека ми потроши 400мб од нетот, а за да го симнам секако требаше да потрошам 700мб.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 14:25 ---

Колку Мbps ви е нетот од уан?
Зависи од каде ти е интернетот па ти троши 400мб ама како и дае сега е неограничено и подобро симни си го отколку таму да се гледа, а јас сега сум на Телекабел откачи ги ОНЕ оти ме крадеа. :pos:
На старите корисници на ОНЕ им е 50Gb, а сега за нови корисници имат нов пакет 400Gb за 799 ден

Па тоа е пошто квалитетот е смален на 400 мега :D Ист е трансферот, научете.
Најди си торент во мкв или рмвб формат и ќе ти фаќа 200 мега.

Не е секој филм 700мб. и неможеш да знаеш колку мб е еден филм на нет. :)

Ај ако можете пратетеми линк од некоја страна за online филмово со македонски, српски или хрватски превод или некој ако може да ми објасни што се случува со kinoteka.mk не ми се пуштаат и ми ги нуди само да до далнодирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom