Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
случајно да не се има одржано или да не се одржуваат пејнбол Кајгана турнири??

до сега не, пејнбол, ама еве регрутираме доброволци! па се надевам дека ќе може да се испотепаме еднаш на раат!

Абе кажете термин за да видам дали можам да дојдам

4 vs 4 ке биде таман, но ако знае некој поголео игралиште нака каже само немојте онаму на саем таму е катастрофа те пуштаат у едни треви матер си ебавме пуно е срчи!
Ако се собереме еве барем 8 души може да праиме у к.вода, а за термин најдобро е у недела кога се сите слободни или шо знам...

абе чекај ние да се собереме прво, па после термини... некако слабо имаме војници...

Jas se prijavuvam!
Samo svadbata na drugar mi na 5 maj mozhe da me sprechi da ne dojdam.

Војник Аматер ТОЧКЕСТ се јавува на рапорт:pos: сериозно се пријавувам само да се каже точен датум, и учител кој што ќе ми одржи 30секундна лекција околу пејнтболот:)

регрутирани гуштери..
kpbKENGUR,Aleksandar1000,Macedonian,Billa Bong, точкест, skorpio, Necrophillia, tonchie...
сега за сега сме таман 8 комадиќи... ако сте сигурни, давајте предлог за дата и време! па ќе се договориме заеднички. јас сум за недела, нека биде 1ви или 8ми април.

Јас обавезно одам.

Само кажете време и место.

Moже 8ми зашто 1ви ми е некако многу шегобијски ден. Иначе тој што ќе закажува термин може да каже најточната цена ок поздрав. EDIT: А може и админиве да го сменат насловот на темава зашто не е на Кале пуцаљката:)

abe ja tamu obavezno ke dojdam so billa bong
samo kazete koga

А сигурно пуштаат под 18 години?
Не сакам да звучам како мајка, ама не ми се пуштаат 14-годишни дечиња да играат со 20 годишни момци.:)
Јас идам да гледам.:)

Скул Скул се грижиш за сите како она малото што ти стои на аватар со перут на главата:pos::pos:. Ако љубовта нема граници зашто па пејнтболот да има:pos::pos::pos::pos: ај бе нема везе битно е да се дружиме сите

ете, сега сме 10 комада... ќе се пуцкетаме 5 на 5
kpbKENGUR,Aleksandar1000,Macedonian,Billa Bong, точкест, skorpio, Necrophillia, tonchie, ејсит и стеф! + една чирлидерка(примаме уште, пријавувајте се)!
значи може на 8ми април? ви одговара на сите?

Сакам...Скул да дое да ја пуцам!

Него ќе дојам бе...обавезно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom