НБА 2012 Fantasy Game

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Заборавив кога имам драфт и сеа тимов што ми го драфтуваа има многу центри.Ќе наместам сеа на трејдинг блок тоа што не ми треба па ако има заинтересирани,пишете ќе се договориме.И стајте си тоа што не ви треба на трејдинг блок да видиме некое интересно трејдче да напраиме :)

За која лига праемо муабет ?
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 16:46 ---
Иначе во лигата Кајгана Форум, кој е Can't think of a name?
Н ека си види тамо му предложив трејдче !

За која лига праемо муабет ?
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 16:46 ---
Иначе во лигата Кајгана Форум, кој е Can't think of a name?
Н ека си види тамо му предложив трејдче !
кајгана форум лигата :)

Шо се дешава во втората лига ? Јас скорз изумив на драфтот, стар чоек.

Aко сака некој нека влези во лигата шо ја направив Мacedonia . Драфтот е во 3:00 часот.

Јас заборајв да ги сменам Рендолф и Нене повредени беа, и ја изгубив втората.

А тебе оти Ирвинг уште на клупа ти е?

Денеска нема утакмица затоа е на клупа.

Заврши лигава бе, или има уште ?
Тепав се до сега :)

Заврши лигава бе, или има уште ?
Тепав се до сега :)
Тепаше, у последно коло ме престигна на поени, се зезнав играчи што играат ги оставив на клупа и клучно се испостави нивното неиграње.Сепак честитки оваа сезона непобедлив си :)

Тепаше, у последно коло ме престигна на поени, се зезнав играчи што играат ги оставив на клупа и клучно се испостави нивното неиграње.Сепак честитки оваа сезона непобедлив си :)
Милсам дека немаше да биде волку неизвесно на крајот доколку ми останеа клучните играчи фит. Кога почна match up-от сите добри ми се повредија и бев приморан да ги менувам со послаби али на крај измениве се покажаа одлични, пошто ги бирав оние млади кои добиваа повеќе минутажа во тимовите и оние играчи кои требаше да одиграат повеќе натпревари.
--- надополнето: 27 април 2012 во 14:48 ---
Untitled-4.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom