НБА 2012 Fantasy Game

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште една лига, името за влез во лигата е kajgana 2, лигата е за направена за 20 тимови и драфтот е денеска од 19 часот и 15 минути.

^ Сте требале барем еден ден да оставите па после драфтот, никој нема да го види ова за 4 часа размак измеѓу постов и драфтот

И јас сакам да ја играм ај некој нека ми појасни како да влезам и да напрам тим !

Ќе се прави некоја нова лига или останав јас без фантази сезонава??? :(

Јас би направил уште една лига само дај кажете кој имате намера да бидете во неа за да знам колку тима да наместам?
1.Никац_Аеродром

Give out the following link and password to those you'd like to join your league.
Link: http://games.espn.go.com/fba/tools/join?leagueId=237245
Password: kajgana
Влагајте креирав лига со 16 тима,4 конференции по 4 тима,најдобрите од секоја идат во плејоф.Утре во 16.00 е драфт ако не ви одговара кажете порано за да сменам.:свиркам:

^
I' In
--- надополнето: 25 декември 2011 во 13:14 ---
си требал покасно драфтот, али јебига !!

Нејќе да се смени,неможам веројатно после правење на лигата да мењам време (n)
Иначе фалат уште 8 души така да ако за пола саат не се напуни ја пуштам паблик и ќе влезат ваљда некој амери :)

незнам кога сакате и вие.. во 6 сато почнува сезоната
арно си е времето

Многу глупо излезе ова сеа што стаив лигата да биде паблик.Уште никој нема влезено,а најверојатно драфтот почнува кога ќе се наполни лигата ццц глупо е напраено ова на еспн стварно

да предложам нешто: ако не се напуни отприлика до 5, да се напраат 6 бота, колку да почне лигата

Влегов јас вчера, ама ништо не разбирам. Драфт кога ќе биде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom