Каде за новогодишните празници?

• Креатор на темата Креатор на темата napolitanka
  • Време на започнување Време на започнување

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Јас најверојатно Охрид ќе одам, иако не сум запознаен што таму, господинот градоначалник сакал скромно славење на нова година и голем број од туристите ги убеди да не го посетуваат Охрид, не знам колку беше исправна одлуката меѓутоа сепак, зима, нема гужви, шетање покрај кејот, мирно и спокојно, мислам дека така и заслужува да ја испратам оваа година :).

...............заеби Нова Година БЕЗ ПАДОБРАНЦИ:).................ех времиња беа тоа:party3:

Поима неам, битно да станам трезен у 11 на 1 јануар, да глеам Гармишпартенкирхен :).

Да не знае некој нешто за Нова Година дали има нешто у Мементо? Како им гласи понудата и слично....?

CubaLibre Охрид супер локација за супер цена 900денари со 3 пијалоци плус за сепаре или маса не се доплаќа.Во Охрид никогаш немало поефтини понуди за НГ:olee:

Скопје, во стан со колеги и колешки, па можно е после и до плоштад да поминеме. :)

Ресторант “Амбасадор“ со пријатели...и мислам дека ќе биде исто како и секоја година..

Сала Борис Трајковски. ЕЛТИЏЕЈ БУКЕМ, најпосле го начекав :)
Кирил го имам гледано неколку пати, Марко ми е и така и така.

ekskluzivna lokacija so specijalni VIP gosti- sve e neogranicheno plus gratis masaza:vozbud:
ponudava e extra

ke treba chovek da podrazmisli- :raz::raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom