Каде за новогодишните празници?

• Креатор на темата Креатор на темата napolitanka
  • Време на започнување Време на започнување

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Незнам каде,знам со кој

Се уште траат преговорите, ама по се изгледа оваа година остануваме во Скопје, само ќе видиме што и како ќе биде, имаше разговори и за негде надвор од Скопје:)
Инаку, ќе славиме стандард друштво како последните 3-4 години.

Во Крушево. Јесда се изнамачивме додека најдеме смештај, ама тоа не е битно сега. :) Стандардно друштво ќе си бидеме како и секоја година.

Ќе може малку по детално, колку од вечер е, за колку дена минимум ти даваат смештај и слично. :)

Ќе може малку по детално, колку од вечер е, за колку дена минимум ти даваат смештај и слично. :)

500 денари од вечер, ние резервиравме за два дена, значи нема некој минимум, ама тешко е да најдеш некој само за една вечер што ќе ти изнајми. Горе - доле секаде ги има истите услови, а цената исто е секаде иста, на 30 броја вртевме сите ем беа зафатени ем беа 500. :)

Дали усвари забележавте дека е паднат ново-годишниот филинг и дека атмосферата е се по тапа и по тапа,зборам општо во цела македонија....

Иначе јас најверојатно дома или со сестрами некаде.... ама ич не ми се иде пошто НГ ја замислувам како секоја др ден само што започнува нова година да се бројат од ново деновите тоа е за у Мак. А животна желба ми е да ја дочекам НГ во шведска,германија или во некоја др држава од тој размер и ај да не го джам многу доста е :smir:

Најверојатно во вила во Маврово.Едно 20 души,машки и женски.
Гитарчиња,јака музика,пиење и јадење,дружба...

Како и секогаш со другарите во некоја кафана..

како и секогаш договорот го правиме на 29/30 декември, така да уште не се знае :toe:
може па и ништо да не испадне, ништо чудно....

Си изнајмивме наша кафана, две друштва сме со по 25 души од друштво, жива музика си викнавме, јадење и едно од најбитните ствари Алкохолот ќе ги има во изобилство.! Абе мераци ! :cug:

amsterdam_1.jpg
amsterdam-girls-7.jpg
Paradise.jpg

АМСТЕРДАМММ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom