Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што значи сега тоа Ронче..?колку лажат ништо не ми е чудно што секој во Америка се сомнева во владата. Лажат сушат. Џефри Епстин се убил и немало листа. Секој hoax богами е вистина скоро. Дури и тоа со жабите на Алекс Џоунс што ги праат педери.
Токму за тоа и е снимен филмот.... пред некој ден го гледав филмот што малку повеќе ме замисли со оној дел со снимање во студио наместено кобајаги навистина се слетало на Месечината.
Прегледај го приврзокот 450808
Па многу работи се дозволија да пројдат како вистина а всушност се лага. Важно е да се препознае лагата а да се шири вистината......да јасно ми е, ама како го дозволиле тоа да се снима и прикажува не разбирам!
Во текот на три американски мисија на Аполо (11, 14 и 15) и две неконтролирани советски мисија (Луна 17 и Луна 21), ретро-рефлектори беа поставени близу местата за слетување помеѓу 1969 и 1973 година. Ако имавме обсерваторија во МК ќе можевме да потврдиме со ласер дали слетаа или не.Прегледај го приврзокот 451409
„...додека светот ја одбележувал 56-годишнината од слетувањето на Месечината на Аполо 11, два клипа од Баз Олдрин повторно почнале да циркулираат на социјалните медиуми, поттикнувајќи многумина да тврдат дека вториот човек на површината на Месечината „признал“ дека воопшто не бил таму.
Во еден клип, снимен од „Доцна навечер со Конан О’Брајан“ во телевизиско интервју од 2000 година, Олдрин се чини дека го запрепастува водителот негирајќи дека О’Брајан го видел слетувањето на Месечината во живо како дете. „Не, не го видовте“, рече тој. „Немаше телевизија, немаше никој што фотографираше. Гледавте анимација.“
![]()
Buzz Aldrin - Did the moon landing actually happen? | #shorts #daily_life_quotes
Buzz AldrinZoey interviews Buzz AldrinWhy did we stop going to the Moon?Did the moon landing actually happen?buzz aldrin real namebuzz aldrin religionbuzz al...www.youtube.com
Во вториот, од интервју на Националниот фестивал на книгата во Вашингтон во 2015 година, осумгодишно девојче го праша Олдрин зошто никој не се вратил на Месечината толку долго. „Затоа што не отидовме таму“, одговори тој, „и така се случи“.
Она што гледачите, како што е О’Брајан, всушност го гледаа за време на емитувањето во 1969 година не беше видео во реално време од слетувањето на вселенското летало на Месечината. Немаше надворешни камери на лунарниот модул што го снимаа спуштањето.
„Баз Олдрин признава дека слетувањето на Месечината било ЛАЖНО!“ гласеше еден вирален наслов.... “
![]()
Брат, и ја сам запознаен сс сфе овој.Во текот на три американски мисија на Аполо (11, 14 и 15) и две неконтролирани советски мисија (Луна 17 и Луна 21), ретро-рефлектори беа поставени близу местата за слетување помеѓу 1969 и 1973 година. Ако имавме обсерваторија во МК ќе можевме да потврдиме со ласер дали слетаа или не.
Прегледај го приврзокот 451418
Ima uste mnogu postar film od ovoj bas na ovaa tematika ama da me otepas ako mi teknuva kako se vikase. Ako se seti nekoj neka kazi, bi go gledal povtorno.Токму за тоа и е снимен филмот.
Те разбирам, ама не се согласувам.Брат, и ја сам запознаен сс сфе овој.
На овј начин су поставени огледала и ласери сс кои устфари е измерена одалеченост на Месечину.Веруј ми знам премного за Мууун.
Знам сфе и за Аполо и спејс трку,за астрономију и астрофизику.
Ама Баз на видео си признава.
Ваљда нејке грижу на савест пред смрт.
Биле су амери, ама после шеесдевету.
Ваљда сс реврз инжинеринг и анти гравитацију, превземену технологију од пипл фром д стааарс.