Booking.com

• Креатор на темата Креатор на темата Usko
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne e toa za 1 den ? poso tamu pisuva za edna soba 410 e per night toa me buni ako e taka ke bide 9 100 evra :S toa e mnogu

Не верувам дека е за еден ден, не е ова Хилтон, но јави се и прашај. Јас букирам на hostels.com па не знам што да ти кажам за оваа страница колке е релевантна.

Не верувам дека е за еден ден, не е ова Хилтон, но јави се и прашај. Јас букирам на hostels.com па не знам што да ти кажам за оваа страница колке е релевантна.
Не е Хилтон, ова е барем 100 пати полуксузен хотел од Хилтон и никој од нас некогаш нема да си го дозволи.
Најверојатно Берта Додевска е единствената Македонка (што не се занимава со продажба на дрога) која била посетител на овој хотел.

Сепак, сајтов нуди некои last-minute понуди (бар така се рекламира) и затоа е многу поефтин. Сега кога проверив ми вика 449 долари.

August 01, 2011 - August 11, 2011 | 10 nights | 2 adults | 2 rooms
Добар е сајтов ко што гледам, не е измама... Мора да проверам други понуди подоцна :)

Не е Хилтон, ова е барем 100 пати полуксузен хотел од Хилтон и никој од нас некогаш нема да си го дозволи.
Најверојатно Берта Додевска е единствената Македонка (што не се занимава со продажба на дрога) која била посетител на овој хотел.

Сепак, сајтов нуди некои last-minute понуди (бар така се рекламира) и затоа е многу поефтин. Сега кога проверив ми вика 449 долари.

Добар е сајтов ко што гледам, не е измама... Мора да проверам други понуди подоцна :)

Па тоа е малку фрики за 10 дена излегува дека е ајде 450 евра, но ако одбереш понуда на пример за 1 ден од 1 Авг до 2 Авг е 410 евра. Хотелов е добар ама за Турска 410 евра од вечер ми е малку пресолено ама кој да знае.

Да видиш што нуди и колку милиони евра (а можеби и милјарди беше, не ми текнува), ќе видиш дека не е баш солен... Но, дефинитивно не е за нормални посетители :)
Знам дека пред месец дена кога ги разгледував собите имаше понуда за 82.000 евра за 5 дена. Просторот беше 1000m2, вила, со сопствен двор, базен... Ова се се' само не обични соби. Добро, понудава од 450 евра е најверојатно за некоја од понормалните собчиња (кои за нас сепак се научна фантастика) :)

Да видиш што нуди и колку милиони евра (а можеби и милјарди беше, не ми текнува), ќе видиш дека не е баш солен... Но, дефинитивно не е за нормални посетители :)
Знам дека пред месец дена кога ги разгледував собите имаше понуда за 82.000 евра за 5 дена. Просторот беше 1000m2, вила, со сопствен двор, базен... Ова се се' само не обични соби. Добро, понудава од 450 евра е најверојатно за некоја од понормалните собчиња (кои за нас сепак се научна фантастика) :)

Можно е не стасав да го разгледам хотелот на сајтов и не сум импресиониран многу од хедонизам ( и онака хотел користам само за 4-5 часа спиење на одмор :)), значи сепак понудава е неверојатни 4500 за 10 дневен престој во хотелов за двајца, а не 450 евра така ако судиме според реномето на хотелот?

Надополнето - така е 4500 евра, еве некој цени од Трип Адвајзор за хотелов од останати сајтови

http://www.booking.com/hotel/tr/ada...onthday=10&checkout_year_month=2011-8&lang=en

хотелчево упсс хотелиштево е бајаги луксузно тие петте звездички не му се валда само за украс ...ааа за скапичко? никој не ни е крив што сме ние сиротињи o_O среќа што не пишуваше после per night и per person иначе ни трифун костовски немаше да си го дозволи а не па берта додевска :p

Овој не е тој истиот хотел што имаше репортажа на Телма пред неколку недели од некоја од нашиве агенции?

Kaj go najdovte Adam&Eva...ah strina Berta :D...
Turcija aranzmanite kolku gledam se poskapeni nesto od porano.A i ponudata e dosta `skratena` i fokusirana isklucivo na Antaliskiot region.
Porano imase popovolni aranzmani za skoro site mesta od egejskiot i mediteranskiot breg a sega se udreni na najskapite hoteli na Lara,Kundu,Belek,Kemer etc...,tek tuk nesto poevtino vo Alanya.
Nema Bodrum,Fetije/Oludeniz,Marmaris...steta,Antalija e prezesko i prevlazno.

Moze li nekoj da mi objasni kako ide online bukiranje na hotelski aranzmani na primer ja sum zainteresiran za ovaa ponuda http://www.agoda.com/europe/turkey/antalya/adam_and_eve_hotels.html za 10 nokjevanja od 1 avgust do 11 avgust 2011 ... Kolku bi cinelo 2 sobi po 2 ca (znaci 4 dusi) za 10 dena mi treba vkupnata cena ?

Vkupna cena okolu 8000 evra... a sajtot e dobar gi imam koristeno 3-4 pati za hoteli vo UAE i Tajland,
dobri se samo pazi citaj dobro se cancellation policy i ostali sranja inaku bukiranje mnogu ednostavno izberesh denovi vid na soba uplatis so kartica i ti stiga vaucer i so nego se cekirash..

Attachments

Јас секогаш го користам booking.com, до сеа ниеднаш немало утка, се глатко иде, само треба кредитна картица за да се гарантира престојот - дебитна нема да пројде т.е. проаѓа ама после 1 ден те замолуваат да убациш кредитна или ти отиде резервацијата.

Принташ потврдата и чао пријатно.

Јас секогаш го користам booking.com, до сеа ниеднаш немало утка, се глатко иде, само треба кредитна картица за да се гарантира престојот - дебитна нема да пројде т.е. проаѓа ама после 1 ден те замолуваат да убациш кредитна или ти отиде резервацијата.

Принташ потврдата и чао пријатно.

booking.com i agoda.com se clenovi na priceline.com tako da ponudi se gore dole tuka nekade isti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom