Предлог за добар ДВД концерт

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Пак сега сите ги редат тие што ги гледале а не според квалитет...
Имам барем 20-30 вакви изгледано ама овој подоле у врхунацот над врхунците...џабе набројувате верујте сите се срање у споредба со:...(лупнав и 17 евра за оригиналот од што толку е фантастичен концертов, плус сараунд саунд пичкенонен да полудиш...не се гледа на писи ова се буљи на огромно телевизориште со врло скупо озвучење и слично)

porcupine-tree-anesthetize.jpg

еве и еден настап чисто за да видите делче ама не е тоа тоа....квалитет на звукот може само од двд или блурејот дасе осети како што треба

Го преслушав убаво, дефинитивно добар, доста добар мастеринг/продукција одличен избор (y)

Queen Live at Wembley '86
Must See.

6fa63c36079aaef.jpg

Концертов особено ја менува перцепцијата за бендов за оние кои биле родени или многу мали во далечна 86. Може да сте вљубеници во музиката на Queen, ама тек кога ќе го изгледате концертов ќе сфатите што значи Фреди Меркјури на сцена и што значел бендот во тоа време.
Инаку ДВД то, станало мултиплатинесто и во САД и во Британија.

До толку биле големи тоа време, а концертов побудил толкав интерес што и самиот Мик Џегер чекал со саати за да влезе и да се гужва заедно со обичните смртници :)

Queen Live at Wembley '86
Must See.

6fa63c36079aaef.jpg

Концертов особено ја менува перцепцијата за бендов за оние кои биле родени или многу мали во далечна 86. Може да сте вљубеници во музиката на Queen, ама тек кога ќе го изгледате концертов ќе сфатите што значи Фреди Меркјури на сцена и што значел бендот во тоа време.
Инаку ДВД то, станало мултиплатинесто и во САД и во Британија.
Може ли некој да ми прати торент или линк за симнување во порака????

John Mayer, live in LA.

Концерт кој вреди да се има во колекцијата.

Исто за мене легендарен, на A7X дивидито во Long Beach.

Има и многу други, исто има и супер предлози на темава, ќе има што да погледнам деновиве.

Некој да не знае од кај можам да го нарачам World's on fire 2011 од Продиџи на обично DVD? На Амазон го има само блу реј...

И не се избацувајте во стил "симни го од торент", го имам така. Сакам да го имам на оригиналка.

Пинкпоп го вади најдоброто од музичариве. Речиси и да не сум гледала лош концерт на фестивалов. Не знам дали може да се најдат настапиве на квалитетна ДВД снимка, но посекако ги имате на Јутјуб.

Queen at Wembly и Pulse od Floyd i moze da se zatvori temata.

Inaku, posleden gledan akusticen (ako se vazi) so Thom i Johnny vo pariz, I celiot Radiohead vo Praga.
Propisno simnati i se toa, kako za arhiviranje. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom