Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
За Миладинова имам прекрасно мислење, и беше докторка на сопругата, ама како што разбрав замина за Америка. Сега ја следи д-р Бојана, океј е. До душа само контроли прави сега.
Tocno, Daniela e vo Oklahoma ,,preselana,, i si ostanuva tamu. Bojana ,,ne mi e poznata,,.

Tocno, Daniela e vo Oklahoma ,,preselana,, i si ostanuva tamu. Bojana ,,ne mi e poznata,,.
Млада докторка, пред да замине Даниела можеби околу година дена работеше заедно со неа, дали беше на специјализација или да и ги предаде пациентите не знам.

Nemoj da ja pravite istata greshka ko mene. Kaj Cholancevski na klinika NIKAKO! Milion komplikacii posle otstranuvanje na tiroidna, 2 nedeli bev na karil zaradi nego.
Pa I na kraj jas mu bev kriva, ne mi bila dobra krvta. Hahahah kakov idiot, samobendisan, toj e se samo profesor ne. SELJACISHTE = CHOLANCEVSKI. Zaradi tatko mu e profesor, bez nikakva strucnost. Odvraten chovek.
Автоматски споено мислење:

Не е препорака, ама предупредување да не закажувате кај овој. Никаква култура, сељачко однесување кон пациентот и неговата придружба, одбива да извши преглед на одредени пациенти и извештајот го пишува од она што ќе му кажеш.
Исто премногу лошо искуство со него. Господ да ги чува сите пациенти од тоа чудовиште.
Се дере, хистерија.

Дечки да ми препорачате добар офтамолог без оглед дали е на приватно или државно, Скопје или во друг град, првично за одредување на диоптирија но и целосен детален преглед, каде ќе можам да закажм за наредните 2 денови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom