Империјата на Ефто се шири!!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра прочитана новела: Retko citam :)

Reeeeeeeeeaaaally?????

Леле марче шо ти требаше да ја bump-уваш темава аман. :D

Забрането е било какво копирање и прикажување на текстови и слики од веб страницата и сите подстраници во неа без писмено одобрение од www.URNEBES.com.mk или од сопствениците на самите подстраници. Одговорноста за прикажаните материјали во подстраниците ја сносат самите сопственици на подстраниците.
Login in e-m@il ========>> естецки напишано мислам, нема коментар...
А сопствениците пази да не ја снесат случајно страната.

Абе вие се смеете ама на човеков стварно му треба лечење. Не може возрасен човек да прави толку печатни и граматички грешки...

http://www.urnebes.com.mk/hosting.html

неверојатни ДА, да, да, да, да, Да, дА, ДА, да, Да, ДА на 2 целото помножено со 10. Човекот да бидеме искрени, си ги обработива страните баш како што треба:mist: :nesvest: но, тоа не е се. Добивате и гратис БАНЕР и тоа 6 месеци само на познатата страница УРНЕБЕС:ojea: :classic: :lud:

Којзнае колку размислувал како да го крсти банер сајтот..ммм...да биде нешто интересно....хммм..нешто шик....(:icon_eek:)...хммм...нешто оргинално....Да! Урнебес!

Струмикс, поздрави го бате овој...некаде од Струмица е колку што знам...

My bad :) Се си мислев дека е од Струмица...Ама банерот за Јанаки комерц е ѕвер :pos: :pos:

Да не и фали несто на реценицава слуцајно или само јас не ја сфатив? :lud:
Janaki Komercsells spare-parts for tractors, spare-parts for every kind of vehicles (for traveling and for loading), does the service and the reparations of tractors and also the sale of repaired tractors.

Еве ја новата издадена книга на еУто, Основи по Веб дизајн, без кирилична поддршка.
Опишани се најновите достигнувања на веб дизајнот, html и php кодирање, како да украдете темплејт, како сајтот да ви биде без грешки и уште неколку подглавја. Книгата може да се најде во книжарниците на Матица Македонска. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

webdizajnca7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom