The Dark Knight Rises

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
На варез сцената веќе се појавија првите 7 минути од филмот... во камера снимка со прилично добар квалитет, еве скрин:

4e3664af34.jpg

За онлајн гледање, можете тука: http://www.megavideo.com/?d=B3L1DK8C

Се надевам вакво нешто е дозволено, во спротивно бришајте линкот :)

Не бива без Mr. Freeze, Пингвинот, Riddler и Робин.

Ќе требаат уште најмалку 3 дела за да ти вметне сите.

Иако претходните верзии во кои ги имаше сите овие ликови беа горе-доле фејлови, сепак мислам дека треба да ги има. Не знам, артистички овие два дела досега се добри, но нема никакво поголемо чуство за другите ликови/негативци околу Бетмен, најголем дислајк околу тоа колку брзо го убија Two-Face, баш кога мислев дека третиот дел ќе се фокусира на него.

Новиве делови од Бетмен, како и новите делови од Џејмс Бонд, барем мене, после гледање ми прават да се чуствувам како да не сум видел "се" и како во следниот дел да ќе следи она "правото". Што е дефинитивно лошо чуство, гледајќи дека после овој дел Бетмен is no more.

Начиста споредба можам да напраат со првиот дел на Хари Потер и претпоследниот дел, видете во првиот колку има секој од споредните ликови, се внесувате во тој свет и знаете дека се што ќе се случи во филмот, тоа е тоа. Овде некако како да се чека да заврши овој дел, за во следниот да се посвети повеќе внимание на ликовите. Џокерот беше добар, да, ама нека земат да научат дел два од двете Бетмен игри кои излегоа овие години, далеку подобро обработување на ликовите.

Јас сфаќам дека Морган Фримен и Мајкл Кејн се скапи глумци, ама кој кур ќе ми се ако се на се ги има 5 минути на екран. Ликовите...ништо...
Да не зборам дека последниот дел доста разочара и од поглед на акцијата, бар трејлерот доста ветува за овој :)

You and your friends better batten down the hatches. Because when it hits, you’re all going to wonder how you ever thought you could live so large and leave so little for the rest of us.
There’s a storm coming, Mr. Wayne.
It's a flourish that signals the beginning of a high-stakes game ... and a drama about the current state of the union.
Дали тоа сонот на Маркс се остварува после толку време? Да протнеш ваква очигледна комунистичка теорија во мејнстрим филм пред неколку децении ќе те однесеше во затвор. Колку брзо се менува светот.

Се надевам нема да умре Бејл (во реалност) или некој од другиве глумци од филмов па да се отекува како некое си ремек-дело од филм како неговиот претходник... WIth all respect кон Леџер и неговата одлична улога, но дека цел филм беше тоталка преценет-беше.

Се надевам нема да умре Бејл (во реалност) или некој од другиве глумци од филмов па да се отекува како некое си ремек-дело од филм како неговиот претходник... WIth all respect кон Леџер и неговата одлична улога, но дека цел филм беше тоталка преценет-беше.
Не, мислам дека Bane ќе му ја скрши кичмата на Бетмен. Тоа го прави во стрипот...

Едно нешто што малце ми пречи е тоа што Бејн го направиле рамноправен на Бетмен и по супериорен од претходните негативци. Иначе ми се допаѓа улогата на Бејн и екипата на глумци и глумици им е супер. А секоја чест за Нолан. Секогаш прави фантастични филмови иако повеќето (ако не и сите) од неговите филмови не завршуваат со среќен крај. И се многу реални неговите филмови.

Bane e legit villan, добар избор што решија токму тој карактер да го постават за антагонист, според мене е подборо отколку пингвинот. едвај чекам за филмов, заедно со хобитов мислам дека ќе бидат најуспешни годинава

Bane e legit villan, добар избор што решија токму тој карактер да го постават за антагонист, според мене е подборо отколку пингвинот. едвај чекам за филмов, заедно со хобитов мислам дека ќе бидат најуспешни годинава

Мислиш годината што следува. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom