Дали ова и на вас ви се појавува?

• Креатор на темата Креатор на темата TheShadow
  • Време на започнување Време на започнување

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Дај бе како ме нервира само некои реклами се отвараат на овој интернетов http://www.youtube.com/watch?v=ObYj0Zmfbpo&feature=feedlik отварам ова песна и ја пуштам да слушам во др таб ми се отвара нешто Live Sex незнам ти штоо и не само за ова и за др работи ми се отвараат страни за некои облеки штознам штооо се глупости !!! Дај кажете како да го решам проблемов ме нервира :@

вирувчиња братче
malwarebytes anti malware
go google

Иам скенирано со малвер баш вчера скенирав и со авира ми најде еден вирус го избришав

Реинстал мавни му, инсталирај си проверен антивирус како пример касперски (ако имаш добар пц), или нод32. Фаќаат добро ,а и нма да ти се прават такви работи. Едноставно не дозволуваат отворање на такви страни, бидејќи за нив тоа е вирус, како и за тебе моментално. Мавни му реинстал, сними седмица и акни му нод32 и ајт создравје.

Реинстал мавни му, инсталирај си проверен антивирус како пример касперски (ако имаш добар пц), или нод32. Фаќаат добро ,а и нма да ти се прават такви работи. Едноставно не дозволуваат отворање на такви страни, бидејќи за нив тоа е вирус, како и за тебе моментално. Мавни му реинстал, сними седмица и акни му нод32 и ајт создравје.
многу си насилен бре се акни му мавни му...
немој така :tapp:

ПА се нервирам кога некој ми отвора тема за очигледна работа. Се знај што можи да биди, вирус.
епа ај урепај го !
си бара човекот помош некој и ќе му помогне нема потреба од живцирање :LOL:

епа ај урепај го !
си бара човекот помош некој и ќе му помогне нема потреба од живцирање :LOL:
Абе има теми каде што се прашува за тие работи. Веќе отворени теми, а иначе ако сакав да го утепам немаше воопшто да му помогнам. Но ете му помогнав на каков што можам начин :)

ццц па што мора со реинсталација да решавам еве скенирам со малвер антивирусот ако помогне ок ако не сиктар хахаха

слаб ми е комп затоа не сакам касперски

Spyware terminator ги решава сите проблеми..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom