Кафана Колосеум сезона 2011/12

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Од Club Colosseum најава за гостување на Бајага.Нема цена на акрти сеуште,штом објават ќе пишам тука.

Молим те само кажи ми дека е после 9ти ... значи све добро што е ми го нагураа пред колоквиумска да не можам на поголемиот дел од свирки(мали концерти) да отидам ... ке се изедам ако е сеа набрзо ... хах

мор' ч'ом па шо сака нека биди....

Молим те само кажи ми дека е после 9ти ... значи све добро што е ми го нагураа пред колоквиумска да не можам на поголемиот дел од свирки(мали концерти) да отидам ... ке се изедам ако е сеа набрзо ... хах
на 5 ноември,има во насловот горе.:)
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:10 PM ---
на кое колосеум на отворениот или затворениот????????
секако дека затворениот.

Разгледував низ купи карти за се и налетав на ова.

Клуб Колосеум за овој Петок 11 Ноември ви го најавува стартот на новата HIP HOP концертна сезона ...

Перформанс во живо на Da Rap Boss - JUICE !!
2 часовен улмимативен настап кој ќе го зоврие вашиот омилен подиум !!!

Влезници во предпродажба од Понеделник 7 Ноември на сите продажни места на http://www.kupikartizase.com/ по цена од 200 денари ...

HAPPY DAYS 7-9 Ноември (Понеделник-Среда) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 150 ден !!

2w9XXXqFFpulkrh8FunSChaZo1_500.jpg

џабе толку хејтање..џус ке го напуни колосеум ко армин ван бурен.па размислете што е поефтино..Таков народ сме јебига..

џабе толку хејтање..џус ке го напуни колосеум ко армин ван бурен.па размислете што е поефтино..Таков народ сме јебига..

Ако го напунил колосеум не можам да го хејтам? Уште поише ќе го хејтам, и него и тие што му идат.

што е до џусов колку сакате кењајте го..
мислев хејтање на колосеум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom