Кафана Колосеум сезона 2011/12

Разгледував низ купи карти за се и налетав на ова.

Клуб Колосеум за овој Петок 11 Ноември ви го најавува стартот на новата HIP HOP концертна сезона ...

Перформанс во живо на Da Rap Boss - JUICE !!
2 часовен улмимативен настап кој ќе го зоврие вашиот омилен подиум !!!

Влезници во предпродажба од Понеделник 7 Ноември на сите продажни места на http://www.kupikartizase.com/ по цена од 200 денари ...

HAPPY DAYS 7-9 Ноември (Понеделник-Среда) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 150 ден !!

:vozbud::vozbud::vozbud:
Беа лани у Брвенца во замена за Елитните Шпорети.Гревои...

Беа лани у Брвенца во замена за Елитните Шпорети.Гревои...

Знам..другари беа и си поминале добро.
Пример само еден ќе ти дадем шо ми се деси у Брвенца на Тони Зен, у таа гужва нема пиле кај да мрдне нормално дека несакајќи ќе закачиш некоја типка, и за неполни 5мин дојде со тројца горили ќе се тепале зашто сум ја фатил типката, тоа ти ја нарушува цела атмосфера ;).

Не знам зошто толку хејтање за Џус..
не знам колку следите рап но ако пандан на рапот на џус ви е тај ти не личи со елвир мекич и приџи ми полако со мина костич..малку сте се зезнале
значи дечкото праи рап до јаја кога сака..

е сеа за во живо,2 пати го гледав и 2 пати тиња беше,80% публиката не му ги знае песните а и тој не праи богзнае каква атмосфера..
моја препорака SKIP :)
што не е причина да не си го слушате по дома или да хејтате :)

не знам колку следите рап но ако пандан на рапот на џус ви е тај ти не личи со елвир мекич и приџи ми полако со мина костич..малку сте се зезнале

Да? Најава на фристајл на англиски и рецитирање на Хит Ем Ап од Тупак? Те молам не спомнувај рап до јаја.

И баба ми праи бољи рап од џусов од портокал

На прв поглед дебилно , а и на втор.

Да се хејта нешто , разбирам , али овај не вреди ни да се хејта... гревови.

Да? Најава на фристајл на англиски и рецитирање на Хит Ем Ап од Тупак? Те молам не спомнувај рап до јаја.
Да не лепам линкови сеа..
Ko će to da plati
Muzej ft X3M
Pobednik 1 i 2
Doživotno MC
Navika
Hippa Hoppa ft Target
Javlja mi se
Braća
и тн..
преслушај ги овие па ќе може да дискутираме..
поздрав

Да не лепам линкови сеа..
Ko će to da plati
Muzej ft X3M
Pobednik 1 i 2
Doživotno MC
Navika
Hippa Hoppa ft Target
Javlja mi se
Braća
и тн..
преслушај ги овие па ќе може да дискутираме..
поздрав

Чекај, ме убедуваш ти дека Џус има квалитетен рап? Ако он има квалитет, тогаш што е со Марчело, Трем Илевен, Бед Копи etc?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom