Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Од фејсбук профилот на Нокaут:

Nokaut Unplugged
Предновогодишна 100% акустична вибрација! Официјално: Нокаут Unplugged и Пријателите, 28 декември, Метрополис Арена, Скопје!!!

Многу брзо ги трошат парите овие изгледа... :)

FC_Policolor.gif

И да превише е и да пак ќе има доволно луѓе...

и нема да биде 100% акустична вибрација како што се најавите само ќе се наполни Метрополис онолку колку што ќе биде таман за да рипнат џебовите за неколку сантими

Предновогодишните денови кога Скопје лумпува како лудо во ритмот на турбофолк, не знам колку се соодветни за вака квалитетно доживување.
Второ, некако им се уарни комерцализираноста па решија почесто да ја применуваат.

Сметам дека идејава можеби им е интересна, но во друг термин.

Каков фејл од "бенд" страшно.....

ова одсекогаш сум го тврдел,
може комотно да кажеме дека најголемите хитови т.е најпопуларните песни на овие концерти нивни, не се воопшто нивните, или се на Игор или на Студени Нозе... чудно али никој не ги поштува “еј би си ен два три’’ и ““нокаут меѓу звучници’’

али добро.... кога има пациенти должност ти е да ги услужиш, проклет да е првиот што стави клип од нивниот прв концерт на фејсбук. од него се ова почна.

Зашто не се на Таксират? Таман ќе беше. Очај. А знам неколку луѓе што пак ќе одат, сигурно.

Во Колосеум беше чиста утка!

Ова сега некако пак ми делува така, Метрополис Арена? Не е утната локацијава?

Мислам дека ако стварно веќе треба да прават, нека го направат тоа после нова година, да биде во празнично издание, плус тивко, мирно и да се седи. Едноставно да биде ВИСТИНСКИ UNPLUGGED!

Ама изгледа никогаш нема да го повторат овој настап:

А шо претераа претераа, што ми требаше да ги правам познати... :D Премногу напнав и ја -_- Се почна со 'Во Бестрага', постирање секој ден песната, па после аплоадирав концертот низ форуми и страни, па на YouTube... и ете ти :/​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom