Хомосексуалците највеке се палат на Бекам

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Фудбалерот на Реал Мадрид, во проучувањето кое го направи геј радиото Gaydar, доби 21% од гласовите со кои го освои првото место на листата. Зад него беа Фреди Љумберг со 18 % и Кристиано Роналдо со 11%.
Победата на Бекам се должи на фактот дека радиото кое ја направи листата е британско, а британците секогаш ги подржуваат нивните луѓе. Токму тоа е причината во првите десет души на листата пет да се британци.
Геј мажите на островот, кои тајно се надеваат дека Бекам е еден од нив, многу сакаат да го видат на голи снимки со Ашли Коул. Причина за таа желба е појавата на фотографии на кои Бекам и Коул се сликани полуголи во куќата на англискиот тим во Германија.

sport_slika_10_juni_2006.gif

Pa slusaj...Da ne nemaat na sto da se palat slucajno??? :icon_cool

Ејјј седи сега да не одиме до толку мислам од женска страна можи е убав ама да бев јас gay немаше да го сакам него

more ne samo homoseksualcite se palat na nego tuku i SITE lugje na zemjava :) bas e ubav bekam ako site zborat gluposti bas e zakon tipot :)

не коментирам како изгледа, едино знам дека овој човек сега не ни 1/3 од тоа што беше. (можда зашто е геј:pos: )

abe dobar si e on, vakov ili takov dobro izgleda ama taa zena mu NE MOZAM DA JA SMISLAM!!! sto li vide vo nea?!?!

Emma напиша:
abe dobar si e on, vakov ili takov dobro izgleda ama taa zena mu NE MOZAM DA JA SMISLAM!!! sto li vide vo nea?!?!

ne zafrkavaj , toa vreme space girls bea hit ipol, koi spotcinja pravea. ja mislam uopste ne zgresil za nea nego zgresil so se vrzal pa sega da ja mami so koja ili koj stigne :)

a be drugar, i jas koga bev mala bev nenormalna po taa grupa ama pred nekoja godina citav intervju sa victoria i padnav u nesvest. Zenata si priznava dek NEMA PPROCITANO NI EDNA KNIGA vo svojot zivot!!! osven toa ako e taka dobra zasto tri pati si najde covekot ljubovnica?

tipov e...............
ne zgresile homoseksualcite

doti4nata напиша:
more ne samo homoseksualcite se palat na nego tuku i SITE lugje na zemjava :) bas e ubav bekam ako site zborat gluposti bas e zakon tipot :)

Да да супер и јас се палам на него,секој ден по една партија мавам на сликите негови:bip:

Кој нејке да призне дека е добар гарант му љубомори и му е криво.....

Ova li e maz be? c c cc .....ko ceckalici mu se racete......
Kazi be Bushav.......

Urban_Mover напиша:
Кој нејке да призне дека е добар гарант му љубомори и му е криво.....
A ti da ne imas tajni misli sprema Dejvidco?

VMRO напиша:
Ova li e maz be? c c cc .....ko ceckalici mu se racete......
Kazi be Bushav.......

Само ќе си го цитирам потписот од мсн-то:
маж под 100 кила не е МАЖ:bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom