Најлесни начини за заработување на пари ?

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Едино на улица да ги најдеш..а шансата е 1:10000000 За да заработиш треба цел месец да работиш нешто за да земеш некоја пара.. дури и да ограбиш банка и тоа не е лесно и тука има работа,мозок треба да ти работи, да земеш на превара исто,треба ујдурма да смислиш ..итн:)

Целата финта е во тоа да ти фаќа кликерот, ако ти фаќа тогаш секоја пара ќе ти биде лесна :)

http://sharecash.org/

A sto velite za ova ?

Demek ako se registriras ke ti pratat karticka i dokolku gi simnuvaat tvoite Uploaded Files ke dobivas po 60 centi ( 10 denari ) ?

Jas taka go sfativ.

Седи бе не си играј со тоа....ко прво не си психички спремен да се справиш со илјадниците евра кои што ќе ти стасаат на сметка.

А најлесен начин....ама буквално најлесен начин за заработување,ти е кладилница.....треба само да пишеш неколку утакмици,и толку....ни физички замор,ни газди над глава....е тоа денес е најлесно.

Седи бе не си играј со тоа....ко прво не си психички спремен да се справиш со илјадниците евра кои што ќе ти стасаат на сметка.

А најлесен начин....ама буквално најлесен начин за заработување,ти е кладилница.....треба само да пишеш неколку утакмици,и толку....ни физички замор,ни газди над глава....е тоа денес е најлесно.
Hahaha ILJADNICITE xD
Napraviv account kolku samo da vidam ama ne go biva :/
Treba da popolnuvas surveys i takvi sranja za da mozes da simnes nesto.
Tapa.

Ако сакаш зимоска да заработиш нешто , најпрофитабилно нешто ти е продавање коштани на плоштад ...
Ма да не е лесно цел ден ќе мрзнеш , ама има да лапаш пари како луд :D

И од кај да бидеш сигурен дека тие твои утакмици ќе бидат добитни?
Можеби еднаш на среќа ќе добиеш ама после? Ќе фрлаш пари за џабе и ќе се надеваш на добивка...WTF?

Најлесно..уплати спортска за 60ден,и добиј 300. Шо сакаш фазла..по 300 по 200..ќе ти се соберат.

А ако планираш да работиш со авон или орифлем..мислам дека во авон треба да направиш порачка од 1.500 ден за да имаш бесплатна поштарина и некој си попуст..а додека во орифлем попустот ти важи макар и 1 производ да нарачуваш.

hah temava e ludnica. Decki, najlesno pari vo drzavava, nekako poretko, osobeno duri si sredna shkola pa i fakultet. Nema niss loso vo to da rabotis kako shanker ili kelner ( raboti kade shto imas dopir so pari) ali treba da rabotis hah a ne da sedis, a i zavisit od situacija, taa rabota znae i da bide teshka. Prilicno e ok zoshto ke rabotis ( najverojatno ) vo mesta kj so se dvizet tvoi vrsnici pa taka na nekoj nacin i nema mn mn neshto da propushtas. Sea da sme realni, ti rabotis a tie uzivet, ke imas nekoja pijacka gratis edno drugo i ke vrtkas po nekoj dinar. Ne ocekuvajte deka ke se zbogatite :D

Стави пари во банка и чекај, тоа верувам ке ти бидат најлесно заработени пари т.е друг ке ти ги заработува :)

Не му се исплати, јас имав во банка и требаа да поминат 10 години за да излезат многу пари. Камата месечно ти е од 150 до 350 денари. Боље ако има пари, како препродавач да работи. А за повеќе камата, ако му се во банка, треба на 10 години да ги урочи, мене ми беа на 3 години. Али кој ќе чека толку, кога може да си ги множи и на други полесни начини. ;)

Физички замор нема .. ама друже психичкиот притисок ебе мама ... не е толку лесно ко шо го кажуваш .. јас 4 години заработувам од кладилници , ама тоа е секојдневна работа , станеш од сабајле и пред компјутер да тражеш информации и да правеш анализи . Ама тоа е лесниот дел од коцкањето , тешкио иде коа треба да ја направеш одлуката за пласман на парите . Притисокот и конфузијата се огромни коа треба да стаеш 3-4.000 денари сингл или дабл на ~ 2.00 коеф ...
Посебно ако предходно си горел на ист начин и ако знаеш дека со секој губиток ти се намалува банката , а не можеш пари од воздух да правеш ..

Така да не е најлесен начин, ама прилично е исплатлив ако го следеш добро и ако имаш доволно искуство .

п.с. На Спортската гледам ко инвестирање у берза :D исто ти се фаќа , се е околу бројки и падови и издигнувања на тие бројки , треба да знаеш на што да ги инвестираш/уплатиш парите ;)

На 17 што и да почнеш ќе ти дојде убаво како искуство и стекнување на работна навика.
Но ако имаш избор, работи нешто што ти се допаѓа.

Не му се исплати, јас имав во банка и требаа да поминат 10 години за да излезат многу пари. Камата месечно ти е од 150 до 350 денари. Боље ако има пари, како препродавач да работи. А за повеќе камата, ако му се во банка, треба на 10 години да ги урочи, мене ми беа на 3 години. Али кој ќе чека толку, кога може да си ги множи и на други полесни начини. ;)
Пријателе не е работата дали се исплаќа или не, туку како налесно да се заработат пари па макар и денар темата е како најлесно а не како до многу пари.

Лесни пари нема.. Од кладилница многу ретко кој заработува..Обично сите идат во минус.. а за стрес има и тоа преголем ,особено сеа коа ме поеба една утакмица за 1 минута..среќа не ставам големи пари.. Мисли логично да беше лесно да фатиш немаше да има кладилници на секој чекор..

Работа брат само работа и снаодливост..

репресент сум на АВОН козметикс .. не е се така сјајно :)
ако направиш над 1.500 денари не плаќаш поштарина ( ако е испод 1.500 плаќаш поштарина )
над 1.500 исто така имаш процент за тебе
ако го најдам флаерот, ќе надополнам ..
Од кој град си ќере,ме интересира затоа што и самиот сум заинтересиран да се вклучам не само во AVON туку и во Oriflame,само знам дека продажбата оди подобро низ поголемите градови кадешто отпаѓа поштарината,затоа и те прашувам дали сеуште си во овој бизнис и колку заработуваш од тоа месечно(нето профит),поздрав ;)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:33 AM ---
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=B7AB74E12918744E8C357307BA71DE6E

Еве ти за почеток, таман на студов малце да ојачаш ;)
Толку пари заработуваат за 3 дена студентите кои работат за минималец во САД,и ако си во мал град и така и така,ама во Скопје со тие пари може да се "сликаш" :)

Од кој град си ќере,ме интересира затоа што и самиот сум заинтересиран да се вклучам не само во AVON туку и во Oriflame,само знам дека продажбата оди подобро низ поголемите градови кадешто отпаѓа поштарината,затоа и те прашувам дали сеуште си во овој бизнис и колку заработуваш од тоа месечно(нето профит),поздрав ;)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:33 AM ---

Толку пари заработуваат за 3 дена студентите кои работат за минималец во САД,и ако си во мал град и така и така,ама во Скопје со тие пари може да се "сликаш" :)
Aпсолутно се согласувам со тебе, но јебига ова е Македонија не САД ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom