Каде би гледале филм, во кино или дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден гледав филм во Рамстор (после подолго време - 7-8 месеци) и сликата цела мрда. Шуштат децата од позади, пред мене дечко и девојка си водат љубов.....3/4 од филмот ги изгледав асално. Сигурно во Керфур догодина ќе биде боље а и ќе има 3Д кина. За 3Д кина би платил и повеќе ако треба, да гледам како човек. И ако има ред и дисциплина. Првите 5 минути ги гледавме со запалено светло, па после тоа му текна да ги изгаси светлата. :confused:

Кај нас нема кино култура и премиери за да се гледа во кино а да не напомнувам дека кината се застарени.
Потребна е дигитализација на кината, воведување на ред и дисциплина и секако премиери и нови филмови и ќе биде фул нема сомнеж во тоа.
Сега за сега дома си гледам најчесто иако некогаш може да отидам како на Капетан Америка-Првиот одмаздник во Рамстор.

pa neli imame areni vo famoznovo skopje? Neli se k*rcese vladata so areni areni, a ono obicni stadioni. Arena se znae sto e vo Belgrad i Novi Sad so 3d/6d kina, kafici i red drugi trakatanci...

pa neli imame areni vo famoznovo skopje? Neli se k*rcese vladata so areni areni, a ono obicni stadioni. Arena se znae sto e vo Belgrad i Novi Sad so 3d/6d kina, kafici i red drugi trakatanci...

Абе добро сега неможеш да ги споредуваш кината во Белград и нашиве тука (ако можат да се наречат кина). Ваљда идниот голем трговски на Керфур ќе ни понуди нешто повеќе. :)

Ако игра Леонардо ДиКаприо, обавезно во кино, сакам поубаво да го гледам. :icon_lol:

Шала на страна, киното е супер, ама не можам се нервирам од страна кога добацуваат, се дерат, се смеат, им ѕвонат телефони. Тоа е причина зашто ептен на одредени филмови одам во кино. (Најчесто со Леонардо ДиКаприо... :D)

Киното е супер да одиш да гледаш филм, но од страна секогаш ке се најдат некои на кои им ѕвонат телефоните, се дерат у позадина за да испаднат мангупи и многу слични зулуми, така да дома си е дома :)

Во кино е супер, ама мене на средина на филмот ми се подлегнува, а во кино не можам да си подлегнам. Па затоа би рекла дома.

Ај сега кога ќе се отвори новото па да видиме кај ќе гледате повеќе. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom