Фан Клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar4e
  • Време на започнување Време на започнување
Дивајн напиша:
... само нешто не го гледам на сликите тој со долгата коса со суканици што играше пред две години (не му знам име) ... го нема само на сликата, или воопшто не игра годинава за Холандија?
davids_1.jpg

Сигурно на овој мислиш.
Иначе Давидс се вика чоеков и точно е не игра веќе за Холандија јебига му пројде времето. :icon_lol:

Да, да, да Давидс ... сликата не ја гледам, ама одма се сетив по презимето ... и не игра викаш? Ау штета ... како и да е, добри се Холанѓани:)

ЗАКОН ТЕМА ЗАКОН ТЕМА

Ја сум за Холаднија од коа знам за себе..Поздрав до сите Недерландс фанови!

betogrozdanov45 напиша:
ЗАКОН ТЕМА ЗАКОН ТЕМА

Ја сум за Холаднија од коа знам за себе..Поздрав до сите Недерландс фанови!
Ja imas podrskata od mene drugar!!!!!!!

Zdravo do site navijaci za Holandija,sigurno ste zadovolni od pobedata nad SCG.Ako moze nekoj neka pise koj e sledniot tim sto igra so Holandija posto nemam bas vreme za pratenje na utakmicite...

Golem pozdrav tokmu od Holandija

manijak напиша:
davids_1.jpg

Сигурно на овој мислиш.
Иначе Давидс се вика чоеков и точно е не игра веќе за Холандија јебига му пројде времето. :icon_lol:
Едгард Давидс типо беше ко коњ еден од најборбените играчи

Palancanec напиша:
Zdravo do site navijaci za Holandija,sigurno ste zadovolni od pobedata nad SCG.Ako moze nekoj neka pise koj e sledniot tim sto igra so Holandija posto nemam bas vreme za pratenje na utakmicite...

Golem pozdrav tokmu od Holandija

Холандија игра со Брегот на слоновата коска следен натпревар на 16-ти јуни.
Иначе не баш добро издание на Холандија против СЦГ,можат и подобро

BusHav напиша:
Холандија игра со Брегот на слоновата коска следен натпревар на 16-ти јуни.
Иначе не баш добро издание на Холандија против СЦГ,можат и подобро
Fala na odgovorot ama za zal nema da mozam da ja gledam utakmicata:(
Inaku vo pravo si,ne bea portokalovite bas sjajni vo mecot so SCG, i mene me razocaraa so rezultatot
Aj belki ke opavdaat so narednive;)

Pozdrav

Drugari Holandija zalno soopstuvam deka Holandija go lapna od Portugalija 1:0 . Utakmicata beshe prava tepacka 4 crveni kartoni imashe a sansi za gol ic. Marko van Basten mnogu zezna sto ne go igrashe Ruud V.N a i Van Der Vaart kasno vleze, a Roben cela utakmica pas ne podade. I corba.. go izedoa nemien!

Capo Kapistec напиша:
Drugari Holandija zalno soopstuvam deka Holandija go lapna od Portugalija 1:0 . Utakmicata beshe prava tepacka 4 crveni kartoni imashe a sansi za gol ic. Marko van Basten mnogu zezna sto ne go igrashe Ruud V.N a i Van Der Vaart kasno vleze, a Roben cela utakmica pas ne podade. I corba.. go izedoa nemien!

socuvstvo do site holland fanovi, za zal rano si ojdovte od mundijalov. zato pak, ANGLIJA pobedi

Jas bev za Portugalija, ama i Holangjanite ne bea losi.

Imase cist penal (neznam koja minuta i na kogo) go ritnaa vo grudi a ne svirea penal cist potplaten sudija

Aleksandar4e напиша:
Imase cist penal (neznam koja minuta i na kogo) go ritnaa vo grudi a ne svirea penal cist potplaten sudija
ај сеа биднало што биднало нема назад.
Језда не заслужи ни Португалија да оди, ама уште помалку и Холандија.
Толку од мене!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom