Фан Клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar4e
  • Време на започнување Време на започнување
Palancanec напиша:
Ne se sekiraj Aleksandarce imam i takvi ke gi postiram narednata nedela sega nemam vreme,a inaku na Google ke najdes se sto ti treba od holandskata reprezentacija...Aj se citame od ponedelnik!

Pozdrav!!

Ok se gledame no ne zaboravaj da pisuvas vaka ne mora se da e koga ke mi dades sliki itn.Dogledanje!!

Pozdrav od celo Kumanovo:D!!!

manijak напиша:
Би ги додал и Ван Дер Варт, Робен, Ван Нистелрој, Дирк Кајт.....
не мислев да потенцирам јаки играчи туку оние кои се во форма, посебно со прикажаното на подготвителните средби. Инаку повеќе од јасно дека во Холандија има екстра играчи

1-3 за холандија:je: нистелрој ке дае 3 гола:pishtoldz

Ne deka sum za Holandija za svetskovo, ama sakam da izgubat SCG.
Zatoa poddrska od mene iako sum za England:)

CopyOfDeath напиша:
1-3 за холандија:je: нистелрој ке дае 3 гола:pishtoldz
Ako dade SCG eden gol ke bide svetsko cudo imase edna kade 6:0 ili 6:1 tepaa holandijcite protiv SCG

Prosto vtorovo poluvreme holanganive si probuvaa taktiki za slednite natprevari! :pos: Roben car!

VMRO напиша:
Roben им ги искрши кичмите на србиштата т.е. им покажа како се игра фудбал.

:cuc::cuc::cuc:
roben.jpg

manijak напиша:
Roben им ги искрши кичмите на србиштата т.е. им покажа како се игра фудбал.

:cuc::cuc::cuc:
roben.jpg
Zakon e coekot! Posle svetskovo mu ripa cenata!
Ama sto ti vikam.....si probuvaa na srbistata taktiki za slednite natprevari:)

Сите постови кои немаа врска со клубот од Холандија се избришани ... исто да знаете дека ќе ги избришам и потписите кои се преголеми ... сигурно може и помали сликички да најдете со вашите фаворити нели?

А во врска со Холандија ... не гледам многу фудбал, ама вака првенствава ги пратам ... на Европското ми беа едни од неколкуте фаворити, па ако ги прати среќа ќе ми се и сега ... само нешто не го гледам на сликите тој со долгата коса со суканици што играше пред две години (не му знам име) ... го нема само на сликата, или воопшто не игра годинава за Холандија?

п.с. Мажи, немојте да ми се смеете, ама па незнам затоа си прашувам:icon_lol:

Дивајн напиша:
...само нешто не го гледам на сликите тој со долгата коса со суканици што играше пред две години (не му знам име) ... го нема само на сликата, или воопшто не игра годинава за Холандија?

Епа Кларенс Сидорф и Едгар Давидс не играат ова светско првенство за Холандија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom