Фан Клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar4e
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Vidov kako ima fanovi za milan i juve pa zosto ne napravime i nie za Holandija i za svetskoto prventstvo!Holandija igra so Srbija i Crna Gora i se ocekuva cista pobeda 1 - 1 (eden vo eden)i zatoa ja formiram ovaa tema!Samo za fanovi na Makkay,Nissterloy,Stam i celata reprezentacija na holandija!!!:je: :je: :je:

Ako ima nekoj nekoja slika ili wallpaper od holandija ili od nekoj igra4 neka kaze!!

Zdravo Aleksandarce,ja sum momentalno vo Holandija,sliki imam mnogu ali ne znam kako da gi stavam na forumov,pisi mi kako ili da ti pratam nesto pa stavaj ti.Inaku se naogjam vo gradot na PSV,atmosferata okolu Svetskoto e super,a od denes bogami i se vzestuva...

Pozdrav

Palancanec напиша:
Zdravo Aleksandarce,ja sum momentalno vo Holandija,sliki imam mnogu ali ne znam kako da gi stavam na forumov,pisi mi kako ili da ti pratam nesto pa stavaj ti.Inaku se naogjam vo gradot na PSV,atmosferata okolu Svetskoto e super,a od denes bogami i se vzestuva...

Pozdrav

Kako prvo blagodaram sto ja poseti temata i sto go potrosi tvoeto vreme na nea a da ti kazam za sliki i jas ne znam kako da gi stavam.Zatoa prati mi gi na e-mail aleksandar_andevski@hotmail.com ili na ace_nsunc@yahoo.com
Pozdrav!

ехех не сум значи најзелен има некој шо мисли како мене
Очекувам да изненади Холандија имаат добар состав

CopyOfDeath напиша:
ехех не сум значи најзелен има некој шо мисли како мене
Очекувам да изненади Холандија имаат добар состав
Go imas li celiot sostav na holandija ili nekoja slika od celata reprezentacija???

Холандија има јака екипа ама некако ми се без жар, пазете на Ван Перси и Снијдер

tino097 напиша:
Холандија има јака екипа ама некако ми се без жар, пазете на Ван Перси и Снијдер
Би ги додал и Ван Дер Варт, Робен, Ван Нистелрој, Дирк Кајт.....

Eve Aleksandarce ke ti pratam albumce so nekolku sliki,ima od sekade po malku,Amsterdam,Eindhoven,Rotterdam pa se nadevam ke uspees da gi stavis na forumov...Inace imaat sostav Holangjanive ali ne me bendisuva mnogu,ali ke gi vidime od utre so ke pokazat!

Pozdrav pa se citame pak:icon_lol:

Aleksandar4e напиша:
Ako ima nekoj nekoja slika od holandija neka kaze pls!!!

holland_squad.jpg

Vidov deka i nasite englezi napravija fan club e aj sega da vidime koi ke imaat poveke fanovi holandija ili anglija!!!

Palancanec напиша:
Eve Aleksandarce ke ti pratam albumce so nekolku sliki,ima od sekade po malku,Amsterdam,Eindhoven,Rotterdam pa se nadevam ke uspees da gi stavis na forumov...Inace imaat sostav Holangjanive ali ne me bendisuva mnogu,ali ke gi vidime od utre so ke pokazat!

Pozdrav pa se citame pak:icon_lol:
Mene mi trebaat sliki od igraci od holandija a ne ti si slikal bazeni,kuki i uste sto ti ne ne pravi taka te molam!
Pozdrav!!:je:

Ne se sekiraj Aleksandarce imam i takvi ke gi postiram narednata nedela sega nemam vreme,a inaku na Google ke najdes se sto ti treba od holandskata reprezentacija...Aj se citame od ponedelnik!

Pozdrav!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom