Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море... јас не испуштам тест златна шанса ти е тоа да си поправиш оценката т.е да препишеш за 4ка или 5ка, инаку немам некои луди методи најчесто се вадам дека ми е лошо... ме боли глава сум повраќал дека имам натпревар фудбал нешто и слично.А едно дете што испило пепел и Кока кола за да не иде во школо?
А повеќе пати немав научено за тест и вечерта сум седел по 2 саата на балкон гол по гаќи за да се разболем и да не идем на тест
Хахахаа..Маја еј, Точкест, на тој и тоа како му требал психијатар.
Чекај што се случувало и кај мене да ми текне...хмм
- Професорке, извинете што каснам, заглавив во гужвите на улица. А на која улица живееш? На Велко Влаховиќ, професорке(за тие што не знаат, Велко Влаховиќ е улицата спроти ЈБТ, каде што ученичката посетува настава)
-Професорке, не можев да дојдам на први час, заглавив во лифтот(ученичката живее во куќа)
-Професорке, се скарав со девојката, морам да одам да и се извинам за глупоста(во 8:30 часот сабајле)
-Професорке, аплицирав за виза за Јапонија па морам да одам на разговор(за Јапонија не ни требаат визи).