Со хемија ли се постигнува ова ==>

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
eci^^^ напиша:
e bas za takov zborev pogore

Знам,знам,е тоа е одвратно уствари,неможе фармерки да облече тој од бутовите

a so im e ustvari ubavoto tuka..kakvo im e zadovolstvoto so izgledaat vaka golemo i gadno

Е аман како можете на овие да им се воодушевувате?Тоа мене вака не ми е јасно! БЉАК! Овие на се личат, само на луѓе не ми личат пример! Ова не е дефиниција за убаво човечко тело! Извештачено претерано дури и застрашувачки!Пак ќе речам бљак! Не дека не треба да се има мускули,треба,ама за се си има граница!А овде....

А бе баталете го дилберот:kez:...видете ги г'зињата мх мх...А за билдањето ќе збориме друг пат.

Буковец напиша:
А бе баталете го дилберот:kez:...видете ги г'зињата мх мх...А за билдањето ќе збориме друг пат.

ехехехе
ама јас пак би рекла дека не ми се допаѓа тоа што претеруваат со билдање...поубаво е коа се има мускули,ама не до толку..

а за газињата,ајде,радувајте им се,ако немате некои такви или подобри околу вас..:kez:

abe sto vi e mora nesto da zema inace nema sansi takov da stane!!!

Idete na ovaa strana za hemija ima se kreatin,glutamine,hormoni,anabolici
bodybuildng.com

StevoMC напиша:
Inace bez hemija nema muskuli

Кој те лажеше така.

Ако вежбаш и се храниш како шо треба, ќе држиш убо тело, нема потреба од хемија. Е сега ако сакаш за 6 месеци да се напрајш манекен то е друга работа.

П.С. иначе овај црнецо е Рони Колман, за него праев муабет, ЅВЕР.

eci^^^ напиша:
mene ne mi e niso posebno tipov...gi ima uste pogolemi i poizbildani..ama imam slusnato deka samo 3-4 dena pred natprevarite im pravat neso..neznam kako se vika...i im ja isceduvaat vodata od teloto,za da im se poznavaat muskulite,mnogu bilo gadno,niso ne mozele da pravat tie denovi samo da lezat u krevet i da menjaat programi...mene iskreno mi se gadni,ama sepak ovoj ne e niso posebno!

Малце грешно си разбрала, ништо не му прат само 3-4 дена пред натпреварот не смејат ништо да пијат ниту да јадат.

Кај шо вежбам јас, во истата вежбална вежба шампионот на Македонија до 90 кила (второ место вкупно) во бодибилдинг. Пред натпревар, ко се спремаше со 5 до 10 кила креваше, немаше ич сила, а беше неверојатна појава. Толку дефинирано тело ни на филм немав видено, стравој. Ама после натпреварот, по 1 недела 30 кила врате од тежината, значи цела година вежбање за 3 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom