Кој моден бренд според вас е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра марка според мене е:

• Dolce&Gabanna

Гласови: 3 9,4%
  • Armani

Гласови: 6 18,8%
  • Versace

Гласови: 2 6,3%
  • Louis Vuitton

• Tommy Hilfiger

Гласови: 1 3,1%
  • La Coste

• Burberry

Гласови: 5 15,6%
  • Calvin Klein

• Gucci

• Chanel

• Prada

• Victoria's Secret

Гласови: 4 12,5%
  • Paul & Shark

• H & M

Гласови: 5 15,6%
  • Ќе наведам кои...

Гласови: 9 28,1%

• Вкупно гласачи
    32
Springfield, најчесто од таму купувам облека, и кошули од Bitsiani.

Ниеден, сите имаат и добри ствари и лоши ствари. Неможам да одлучам кој е најдобар, ама кога би морал да бирам у последно време Burberry и зимската колекција на Tommy Hilfiger ми се свиѓа.
La Coste никогаш, ама баш никогаш не ми праело мерак исто како и Armani.
H&M има интересни ствари, ама некако... не ми се редовни.

Манго, Њујоркер, Калиопе, Теранова, Бершка, не гласав на анкетата бидејќи се наведени брендови кои никогаш не сум имала прилика да ги купам, ем материјално не ми се може ем не се достапни во продажба во нашата држава.

Од манго работите се уште ги носам, а преперени и преносени се милоион пати и се сеуште добри за носење, такоџер и работите од останатите фирми.

Ај да прашам нешто, ве молам за одговор.
Ми рекоа дека Сваровски бил страшно неквалитетен накитот. Као по некое време поцрнуал и на ништо не личел. И демек кога купуваш ту даваат правила/или ти кажуваат да не прскаш со парфем од толку и толку сантима итн. Точно е ова?

Ми рекоа дека Сваровски бил страшно неквалитетен накитот. Као по некое време поцрнуал и на ништо не личел. И демек кога купуваш ту даваат правила/или ти кажуваат да не прскаш со парфем од толку и толку сантима итн. Точно е ова?

Тој што ти го кажал ова сигурно е самиот лут што не може да си го дозволи па го црни името на еден од најстарите и најквалитетни производители на кристали. Ако беше така, немаше да го има она професионално критичко одобрение зошто во модата критичарите се благо кажано - строги.

Купи и провери ,најдобар начин ;)
Знам дека ко ќе купиш добиваш некаква си гаранција за не дај Боже.
--- надополнето: Oct 27, 2011 9:38 PM ---
Е ова е бренд!

Каква Орка, Каква Пума.. ЧИК папуче-чиста гума~

Производ/Услуга

35362_118088231572769_117790964935829_109829_4929593_n.jpg
270631_202872259761032_117790964935829_528325_2029139_n.jpg

Тој што ти го кажал ова сигурно е самиот лут што не може да си го дозволи па го црни името на еден од најстарите и најквалитетни производители на кристали. Ако беше така, немаше да го има она професионално критичко одобрение зошто во модата критичарите се благо кажано - строги.

Фала на одговорот. Сигурна си? Од лично искуство ова го кажуваш?
--- надополнето: Oct 29, 2011 9:11 AM ---
Купи и провери ,најдобар начин ;)
Знам дека ко ќе купиш добиваш некаква си гаранција за не дај Боже.
--- надополнето: Oct 27, 2011 9:38 PM ---
Е ова е бренд!

Каква Орка, Каква Пума.. ЧИК папуче-чиста гума~

Аха, веренички прстен ќе купам само за да проверам. Ако поцрне ќе го фрлам, многу ми е гајле. :tapp:

Burberry користел некој, и некакви искуства?
-Каде имаат продавници низ Балканот?

Burberry користел некој, и некакви искуства?
-Каде имаат продавници низ Балканот?

Најблиску има на Виа Егнација во Солун, но таа не е официјална туку продавница која содржи повеќе брендови. Официјална има во Белград и Атина.

Штета кај нас што нема некоја марка како на пример Армани, Долче Габана и сл. ДиГ најблиску во Софија има. Незнам ако има во Солун.....не сум заприметил. Али ако отворат кај нас во загуба ќе бидат само...нема кој да купува. Т.е. може има но ретки се тие што ќе издвојат поголема сума пари за облека. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom