Карти за Ниш

• Креатор на темата Креатор на темата pesticidbt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со транспарент Кајгана Македонија :D
Инаку, заш ми се глеат салава ко лесна конструкција некако монтажна?!Не за друго, голем притисок ќе е за една недела :cool:
Не е „дозволено“ ни транспарент.:D
Иначе тие доле трибините близу теренот се монтажни.. само горе е цврста градба.

Ајде карти што нема барем едн дрес да се земе да не знае некој како иде тоа шо дава со скопско и кај може да се земе

еве ги новите дресови треба веќе деновиве да ги има во Орка знаат да направат пари..

Ајде карти што нема барем едн дрес да се земе да не знае некој како иде тоа шо дава со скопско и кај може да се земе
Во Струмица има дресови во Глобал појма немам како се вика дуканот, се наога на ќошот не кај семафорите на другиот ќош накај катнаата гаража... Само место презиме од позади пишува MACEDONIА
imgres
такви се мислам

колку пари се?

појма немам сигурно ќе напумпаат цена знаат дека сите ќе купуваат..чекаат само некое вакво првенство за профит да се прави дресови,карти или слично.

Искрено,мој коментар за новите дресови:facepalm:
They look like:гомце:
Старите се 10 пати подобри...

jas
Stoka KOSARKA !!!E koj pacienti imaat karti .dajte mu od apcinjata ,vo vtorata fioka se!!
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 13:05 ---
Da ne ima za rakometo nekoja karta!!!Za EP vo rakomet plakam 300[/quote]

Drugar jas imam karta visok i od privatni pricini ja davam, normalno za mnogu porazumna cena od toa sto si pisal ti ;) pozdrav ako sakas kontaktiraj me vo inbox ;)

Мене ми кажаа дека ќе имало организирано ручек пред секоја утакмица не знма кој организирал тоа ма пред секоја утакмица органзиирал некој заеднички ручек и псоле се продолжува заедно кон салата да не знае некој нешто повеќе за тоа

Карти за Ниш 165 евра..2 и 3 ред одма позади делегатот...

еве ги новите дресови треба веќе деновиве да ги има во Орка знаат да направат пари..
Да само слушнав дека ѓи давале со купено штека скопско затоа прашав ама и да е таќе пак не моес да најдес све ѓи дават по пријатели

И мене не ме бендисват новите дресој...
Да си ги остаеа старите 100 пати беа подобри...

За знаме-бајрак ќе почекаш малку ;) инаку кога веќе се фалиме мене секој ден пред и после утакмица ќе ме најдите тука http://www.mojakafana.com/Kafane/Nis/kafana-Dusanov-konak.lt.html
kafana_Dusanov_konak_5.JPG
Ова е во близина на салата. Може и да се најдеме таму :)
Како и да е, јас во 8 сабајле тргнувам... Ќе има време за некоја ракиичка и кисела зелкица пред утакмица :) OLEOLEOLE! :)

^ со резервации изгледа ќе биде ваму пошто ќе биде преполно :)

Некој нешо информации за фан зона нешо ово оно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom