Карти за Ниш

• Креатор на темата Креатор на темата pesticidbt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
каква запирка едвај чекам да заспијам да се разбудам утре во 5:30 :)
Hahha среќа твоја што ќе одиш. Јас имав шанса да си земам уште кога излегоа ама не бев одлучен, па после и се откажав ми беше страв да не фати некој снег, мраз, не ми се одеше со кола така да ќе си навиваме пред ТВ. Среќен ти пат за Ниш и утре грла да кините, мора да тепаме, ние тука ќе си ја уплатиме 2-ка :vozbud: А за карта за другиве ако дознаам нешто ќе пишам тука.

Hahha среќа твоја што ќе одиш. Јас имав шанса да си земам уште кога излегоа ама не бев одлучен, па после и се откажав ми беше страв да не фати некој снег, мраз, не ми се одеше со кола така да ќе си навиваме пред ТВ. Среќен ти пат за Ниш и утре грла да кините, мора да тепаме, ние тука ќе си ја уплатиме 2-ка :vozbud: А за карта за другиве ако дознаам нешто ќе пишам тука.

фала,фала ќе биде жустро но уште сега е според ова што го пишуваат 3500 македонци уште сега се во Ниш

Ај некој ако имат некој за во фан зона нека ми пишит. Јас утре не можам да заминам, ама понеделник сум таму :)

Или че биде полупразна салата или овие препродавачите ќе ги дадат картите у последен миг за 10 пати помала цена.

Или че биде полупразна салата или овие препродавачите ќе ги дадат картите у последен миг за 10 пати помала цена.
Празна салата нема шанси . Ко ке одиш до Ниш ке си речиш кај сум дал 20 нека бидат 30 евра ке ја гледам кефо голем е не размислуваш толку пред утакмица !

Карта за со Германија нека пише некој дали продава.

Нудат не прашав секој по 150 даваа тие двајца шо ги прашав..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom