VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Ах Volku Volku и јас порано плукав на се шо че видев и прочитав.. че постирам еден коментар....
А јас мислам дека најдобро е сепак да го видиш видеото наместо да читаш коментари.
П.С: Некаде кај 2 минута има една равенка на ЦО2:
CO2 = бр. на луѓе * услуги по човек * енергија по услуга * емисија на CO2 при ослободена енергија
Сега... Били збори за НАМАЛУВАЊЕ на ЦО2 не зголемување.
Bill Gates: Now if we do a reaaaaly great job, NEW VACCINES healthcare, reproductive services, we can LOWER THAT factor for about 15%
Со какви вакцини би го намалил бројот на луѓе?
Ах, све морам да објаснувам...
--- надополнето: Oct 26, 2011 12:24 AM ---
На овој форум биле пишувани многубројни глупости, но ова е дефинитивно најглупавото нешто напишано на форумов.
Тој чичко што ти го плукаш, не само што го има сменето нашето секојдневие со револуционализацијата на компјутерите и оперативните системи , туку има донирано преку 50 милијарди долари за хуманитарни организации, пред се за УНИЦЕФ.
Ќе ти порачав Think before you write, ама ми текна дека кај тебе најверојатно не може да се најде капацитет за размислување така да ќе те оставам.
Соу факин ват!
Бил Гејтс е бизнисмен првенствено, да сакаше да го смени светот ќе го измислеше
UNIXот, кој пак во време кога бил измислен, Били си играл со ЛЕГО коцки.
UNIX ја направи револуцијата во информатиката, не Windows.
UNICEF ги труе црнчињата во Африка, за да на CNN слушнеме дека умреле 20000 деца од глад.
Нема ништо хумано во тие хуманитарни организации.
Џорџ Сорос исто е филантроп, еден негов невладин поданик од Македонија изјави дека Сорос многу сака да прави држави само за да подоцна може да ги растури.
И Анџелина Џоли е хуманитарка исто како и Парис Хилтон ,Џена Џејмисон,Ким Курдашијан, Јелена Карлеуша.
Ама пошто тебе ти текна дека најверојатно не може да ми се најде капацитет за размислување, остај ме.