Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
остај ја нека порасне, па после ќе се пеглаш (ако тоа ти е целта)Сакам да ја растам косата ама имам еден проблем,во косата сум ко глуварче и неможам да ја растам на долу и незнам што да правам,ај некој ако знае нека пише како да направам косата да ми расте надолу.
хааххахаСакам да ја растам косата ама имам еден проблем,во косата сум ко глуварче и неможам да ја растам на долу и незнам што да правам,ај некој ако знае нека пише како да направам косата да ми расте надолу.
НуларицаСакам да ја растам косата ама имам еден проблем,во косата сум ко глуварче и неможам да ја растам на долу и незнам што да правам,ај некој ако знае нека пише како да направам косата да ми расте надолу.
Па што не зимаш едно вакво ...Сакам да ја растам косата ама имам еден проблем,во косата сум ко глуварче и неможам да ја растам на долу и незнам што да правам,ај некој ако знае нека пише како да направам косата да ми расте надолу.
Не.глуварче, уште ова не го бев слушнала.
користи шампони за растење на косата ако се брзаш х))) и маска.