Мрсни вицеви...

• Креатор на темата Креатор на темата irena_gvg
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле два зајака.Татко и син .
и еден ден таткото одлучил да го научи синот да ебе други зајачици.
и вика татково :гледај сине 1,2,3,4 и готово изебав 4 зајачици .
иде синов да проба и вика 1,2,извини тато,4!!!:nesum:

Синот се жени ама имал мн радознала мајка и првата брачна ноќ тој ја дупи женава а таа почнала да вришти.Мајкава дека радознала стои пред врата и кога чула вриштење извикала:Синко Николај с`с Вазелин га намазај.
А татко му кој стоел до прозорец извикал:НЕ Синко Николај сув га убутај

Некој сакал жена што не знае што е кур.
И викнал мн мн мн жени ама кога ќе го покажел прашувал што е ова а сите одговарле кур.
И една влегла и кога тој и го покажал таа му рекла дека не знае што е.
тој рекол:а ти си добра за мене сега ќе ти кажам ова е кур.
а таа цела зачудена иронично прашала:ТОА КУР???????????
хехеххехееееееееееее:pos2::drk:

Mile jade slanina
e so e tuka mrsno?
pa slaninata

:pos2::pos2::pos2:

Shampionat vo drkanje,uchestvuvaat Francuzin,Italijanec i Makedonec.
-Drka prv Francuzinot i posle 1 saat drkanje vika:
-BOKAAAL,mu nosat bokal i go polni do vrv!
-Drka Italijanecot i posle 7-8 saati drkanje vika:
-KORITOOO!!! Mu nosat korito i go polni do vrv!
-Pocnuva da drka Makedonecot,drka,drka,drka,drka,drka i po eden den drkanje pocnal da vika:-MIKROFOOON!!!
-Site go gledale chudno,mu go donele mikrofonot a Makedonecot pochnal da najavuva:-Koj ne znae da pliva neka begaaa :vozbud::vozbud::vozbud:

Се истурило на тавче зејтин !!!
(зејтинот е мрсен нели)
:pos2::pos2::pos2:

се возеле татко и син во кола!
И низ прозорот влегол кур!
И синот му вика на таткото: Тато што е ова?
Таткото: Пеперутка сине!
и синот: Леле колкав кур имала пеперуткаваа:pos:
Ludilo!!!

Си биле МАКЕДОНЕЦ и ГРК , и грков му рекол на нашиов што ке се деси ако ја ебам мајка ти... и овој нашиов му одговорил : ТОГАШ КЕ БИДЕМЕ 1-1:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

игорче направил забава дома и во текот на забавата фрлил око на едно девојче.ја однел во купатило,ја соблекол и ја свртел накај лавабото.одеднаш влегува мајка му на игорче во купатилото, ги гледа голи децава и се фаќа за глава:
-лелеее,игорче мајкино,па нели ти реков,немој бос по тие ладни плочки!

Стои кондом пред огледало и се чуди: Што к** да облечем сега?!?

Shampionat vo drkanje,uchestvuvaat Francuzin,Italijanec i Makedonec.
-Drka prv Francuzinot i posle 1 saat drkanje vika:
-BOKAAAL,mu nosat bokal i go polni do vrv!
-Drka Italijanecot i posle 7-8 saati drkanje vika:
-KORITOOO!!! Mu nosat korito i go polni do vrv!
-Pocnuva da drka Makedonecot,drka,drka,drka,drka,drka i po eden den drkanje pocnal da vika:-MIKROFOOON!!!
-Site go gledale chudno,mu go donele mikrofonot a Makedonecot pochnal da najavuva:-Koj ne znae da pliva neka begaaa :vozbud::vozbud::vozbud:

Е ова е закон виц.....:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иде педер во продавница и му вика на продавачот да му завитка од саламата едно подолго парче.
Продавачот го прашува подебелото или потенкото
Педерот: Подебелото.
Продавачот: Да ти ја исецкам саламата или цела ќе ја носиш ?
Педерот:Добро бе мајака му стара, гзот не ми е на жетони. :pos2:

Некоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога дошло ред на жената да и посвети време во креветот, но никако да ја погоди.
Загрепчанкава видела дека не му оди па му вика:
- СТРАГА, СТРАГА (демек одзади да проба)
А кумановецот:
- НЕ ГА СТРА МОРИ, ТУК НЕ МУ Е ДН!!!

Постар сперматозоид му објаснува на млад сперматозоид што треба да прави откако ќе биде испукан по ејакулацијата, па вели:
- Штом ќе бидеш ејакулиран, немој да се вртиш ни лево ни десно, пливај, пливај најбрзо што можеш се додека не здогледаш една мала црна точка. Е таа точка што ќе ја видиш е јајце клетката. Тогаш ќе се залеташ уште посилно, ќе мавнеш форца и право во неа. Гледај да ја дупнеш, вгнезди се внатре, залепи се за неа и уживај.
Запаметил младиот сперматозоид се' што му рекол стариов...Дошол и денот Д...
При редовни сексуални активности, почнал младиот сперматозоид да чувствува голема напнатост и притисок и конечно буууууум, излетал од господинот пенис.
Според советот пливал, пливал најбрзо што можел и кога стварно ете ти ја малата црна точка...Тоа е, си рекол и јуриш право во неа, сакал од прва да влезе...Ама трааас, тврдо.Се залетал уште еднаш, па уште еднаш, ама ништо, тврдо брат. Си рекол, сигурно се тоа застарени методи, па решил културно за затропа за да му отворат:
-Чуч,чук...Здраво живо, дали сте вие ЈАЈЦЕ КЛЕТКА ???
А од внатре одговор: Мрш бе копиљ јас сум КАРИЕС НА ПЕТКА !!!!!!

:tapp::tapp::pos2::baeh:

Некоја баба се возела во авион, арно ама во авионот имало терористи. Терористите на патниците им рекле да се соблекуваат од пола нагоре тогаш бабата прашала:
- Мора сите? -Да бабо мора сите. И бабата се соблекла, потоа терористите им рекле да се соблечат од пола надоле да се натртат за да ги ебат. Тогаш некоја плавуша прашала:
-Мора сите? и бабата и рекла: Ќути мори и прави како што ти викаат!
:vozbud::vozbud::vozbud::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom