Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Го има ли некој пробано ?
massive_whey_gainer_2kg_vanilla.jpg

Ај ако може да ми предложите некој добар суплемент за мускулна маса...

некој знае каде може да се купат јагленихидрати(глукоза,малтодекстрин) во прав?

Некој случајно да не има пиено L-Carnitine Амино - Киселина од Swanson, па да ми каже нешто повеќе? Сакам да симнам некои 10-15 kg. па ме интересира да не сте запознаени со некои несакани ефекти, или пак да сте слушнале некој збор повеќе од некој близок?

Ај ако може да ми предложите некој добар суплемент за мускулна маса...

Ти треба гејнер и средена исхрана комбинирана со програма за вежбање за да качиш мускулна маса. Овој е одличен е сега не знам каде и дали го има во Македонија.

Ти треба гејнер и средена исхрана комбинирана со програма за вежбање за да качиш мускулна маса. Овој е одличен е сега не знам каде и дали го има во Македонија.

Направив веќе јас друга добра комбинација и има резултати после користење 20 дена.
Optimum Nutrition Serious Mass + Nutrutuin Micro-Creatine

Јас користев 3 месеци Super Amino Liquid сум ептен задоволен, дали има Tribulus во КалиФит, пред некој период немаше ништо?

Јас користев 3 месеци Super Amino Liquid сум ептен задоволен, дали има Tribulus во КалиФит, пред некој период немаше ништо?

Освен ако немаш над 30 години, Трибулус не е за тебе.

Ако да, извини што се правам паметен. :)

Некој случајно да не има пиено L-Carnitine Амино - Киселина од Swanson, па да ми каже нешто повеќе? Сакам да симнам некои 10-15 kg. па ме интересира да не сте запознаени со некои несакани ефекти, или пак да сте слушнале некој збор повеќе од некој близок?
Суплементот ќе помогне но не до тој степен како што е замислено дека 10-15 Kg ќе се стопат.
Доволно е калорискиот внес да го скратиш за да почнеш да губиш килажа.
http://www.o2company.org/proizvod.php?pr=76becae2c464f431710eb4354b21f670dec5879a
дали ги имате пиено некој овие амино киселини...ако ги имате пиено дај напишете какво искуство имате со нив
Какво искуство треба да се има од амино? Што воопшто очекуваш од нив и за што би ги користел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom