Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Gonzalo Higuain-20 years old-A great wonderkid, should save a load of games you may think are lost…. Battles even if all hope is lost, wonderful dribbling ability, just keeps getting better and better… Should be your first-choice -
Football manager 2008 ultimate guide for Real Madrid C.F.
:D
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:11 PM ---
Негде прочитав дека ќе добиел некоја минута, само не ми текнува каде.
ги спрема полека,турциве не се учени наеднаш ;)

In the mixed zone on Saturday, Gonzalo Higuaín took his hat trick ball out of a Real Madrid shopping bag to show the press. He was asked which dedication he liked the best, to which he responded, I don’t know, there are a few. The reporter persisted, “but there must be one that you like more.” So Pipita responded that “¡Qué pesado con los hat trick!” (how annoying are you with all those hat tricks!) was his favorite, and revealed that it was Arbeloa who wrote that.

:pos:

Ајде со среќа нека ни е новава тема, годинава повеќе успеси и радости!

ХАЛА МАДРИД!!!

Со среќа новата тема и што повеќе да пишувате за победи над фарселонците... :)

Real Madrid - Lyon
Malaga - Real Madrid
g1810.jpg

Распоредот до Ел Класико:)

ае и одмене честито нова тема и многу успеси во истата..:D
за вечер сакам Мур да почне со Ди Мариа наместо Кака,иако ДМ ја започна лошо сезонава,се виде последниве 2-3 недели дека ја повраќа формата,тоа го покажа со две асистенции за аргентина и двете асистенции против бетис, а на Кака ќе му дојде добро одморот, + да не се разочара доколку му тргне лошо од премногу самодоверба!!
како и да е очекувам победа од 3 разлика па ако е по можност Пипита со хет трик да ни ја донесе победата!! :D:D

Имам некое чувство дека Роналдо ќе се распука вечер.

Бензема и Игуаин да ѓи гледам вечерва од прва минута,исто ко Лиза Ан и Џена Џејмисон в соба да ми биле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom