Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Фарселонашиве ја завршуваат сезоната во препознатлив стил.Се потсетив на осминафиналено во ЛШ:facepalm::pos:

И шо сеа ???
Неможе човек ни до сибелес да појде да се израдува, исто ко да не сме освоиле ебаго.

giphy.gif

CAAAAAAAAMPEOOOOOONESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS biches...

ајде чекам да излез некој со дресовите од прославата како џуџето што спростираше алишта..чисто така, ради љубов....

нека ни е честито иначе, на 3ти да дуплираме среќата

Ејјј каква луда сезона, запнавме ја освоивме :)
Ми падна камен од срце, ќе беше греота да ја изгубевме пак за 1/2 бода Шпанскава.
Па догодина пак :icon_lol:

Чесито титула шампиони!!! Не бев у можност да гледам, али ќе ја гледам сега. Ај па за две недели и на уште една да се радуваме, заслужена титула, а Зизу како така успеа некако да напраи компактен тим и некаква дисциплина на терен да воведе, мисам дека нему највеќе му се дужи оваа титула.

, а Зизу како така успеа некако да напраи компактен тим и некаква дисциплина на терен да воведе, мисам дека нему највеќе му се дужи оваа титула.

А ако вадиме поединец од тимот ради кого најмногу се дужи титулава, морам да се повторам пак:

hi-res-181ad81aa248d60dc91b5860b3accc29_crop_north.jpg

:cuc:

p.s.

Real Madrid C.F. have scored in all of their games in a single LaLiga season for the first time ever

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom