Дабстеп

• Креатор на темата Креатор на темата Lady_M
  • Време на започнување Време на започнување
Skeng-Need you, Pogman - Blasted, така поарнички беа, друго живо срање. Ок сеа тука се доведува во прашање вкус и се што следи во таа насока, ама креативноста е малку запоставена. Ако веќе инсистираш на UnderGround: Mala, Deapoh, Kode9, итн. (ме мрзи да постирам).

За продуцентите што ги спомна да не праиме муабет, тие се боговите на дабстеп. Али The Aliens што ги постирав по рано се Kromestar и компанија, значи за Kromestar да не кажеме дека не е креативен пошто дечкото е еден од најстарите дабстеп продуценти, и слободно можам да кажам еден од најдобрите. Ама како што кажа, во прашање е вкусот.

Еве уште нешто од Kromestar:

За продуцентите што ги спомна да не праиме муабет, тие се боговите на дабстеп. Али The Aliens што ги постирав по рано се Kromestar и компанија, значи за Kromestar да не кажеме дека не е креативен пошто дечкото е еден од најстарите дабстеп продуценти, и слободно можам да кажам еден од најдобрите. Ама како што кажа, во прашање е вкусот.

Еве уште нешто од Kromestar:
Ќе извиниш за The Aliens, сум ја промашил. Respect, то е то значи :D

Единствено првата песна од TheTinule ме бендиса, ова другово не можам да го сварам во никој случај. Или не сум во тек со времето или времето не е во тек со мене.

^I love Arkasia <3!
Кога сме веќе кај чилстеп ( :
GoOd Selection :D така мекичко! :D
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:08 AM ---
Единствено првата песна од TheTinule ме бендиса, ова другово не можам да го сварам во никој случај. Или не сум во тек со времето или времето не е во тек со мене.
Првото :D, не е во прашање тука времето!

Зашо бе? Hesitation е преубава ^^

Многу гјеска музика постирам xD
Женско сум, тоа е *крева раменици* xD

Зашо бе? Hesitation е преубава ^^

Многу гјеска музика постирам xD
Женско сум, тоа е *крева раменици* xD

Тоа што го викаш чилстеп или поим немам што е, океј е се трпи некако али мислев овие сите претходни траки објавени од другиве членови се :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom