Дабстеп

Член од
20 август 2008
Мислења
87
Поени од реакции
46
Skeng-Need you, Pogman - Blasted, така поарнички беа, друго живо срање. Ок сеа тука се доведува во прашање вкус и се што следи во таа насока, ама креативноста е малку запоставена. Ако веќе инсистираш на UnderGround: Mala, Deapoh, Kode9, итн. (ме мрзи да постирам).
За продуцентите што ги спомна да не праиме муабет, тие се боговите на дабстеп. Али The Aliens што ги постирав по рано се Kromestar и компанија, значи за Kromestar да не кажеме дека не е креативен пошто дечкото е еден од најстарите дабстеп продуценти, и слободно можам да кажам еден од најдобрите. Ама како што кажа, во прашање е вкусот.

Еве уште нешто од Kromestar:

Член од
16 октомври 2011
Мислења
80
Поени од реакции
22
За продуцентите што ги спомна да не праиме муабет, тие се боговите на дабстеп. Али The Aliens што ги постирав по рано се Kromestar и компанија, значи за Kromestar да не кажеме дека не е креативен пошто дечкото е еден од најстарите дабстеп продуценти, и слободно можам да кажам еден од најдобрите. Ама како што кажа, во прашање е вкусот.

Еве уште нешто од Kromestar:
Ќе извиниш за The Aliens, сум ја промашил. Respect, то е то значи :D

V

Vollstandig

Гостин
Единствено првата песна од TheTinule ме бендиса, ова другово не можам да го сварам во никој случај. Или не сум во тек со времето или времето не е во тек со мене.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
80
Поени од реакции
22
^I love Arkasia <3!
Кога сме веќе кај чилстеп ( :
GoOd Selection :D така мекичко! :D
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:08 AM ---
Единствено првата песна од TheTinule ме бендиса, ова другово не можам да го сварам во никој случај. Или не сум во тек со времето или времето не е во тек со мене.
Првото :D, не е во прашање тука времето!

T

theTinule

Гостин
Зашо бе? Hesitation е преубава ^^

Многу гјеска музика постирам xD
Женско сум, тоа е *крева раменици* xD

V

Vollstandig

Гостин
Зашо бе? Hesitation е преубава ^^

Многу гјеска музика постирам xD
Женско сум, тоа е *крева раменици* xD
Тоа што го викаш чилстеп или поим немам што е, океј е се трпи некако али мислев овие сите претходни траки објавени од другиве членови се :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom