Со кој би сакале да идете на кафе? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fatty
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам некоја кафекуварица у години да ми напраи добро горко турско кафе.

Vo momento mi se ide na kafe so BusHav .. mislam deka samo on moze da me raspolozi .. barem cel den taka pokushuva.. samo sho e daleku .. (= Posle kafeto.. obavezno tochak vozenje vamu tamu .. se znajt

Океј луѓе...вака сеа...кога се отвара тема не се иде директ на задња страна да се одговори на прашањето него се иде на прва страна за убаво да се прочита коментарот на авторот...
Сто пути пишаа у темава дека е за ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ...не познати од ваш живот него од јавен живот( пејачи,актери,манекенки итн.)
Јасно е сега малце???

Mac)) напиша:
Океј луѓе...вака сеа...кога се отвара тема не се иде директ на задња страна да се одговори на прашањето него се иде на прва страна за убаво да се прочита коментарот на авторот...
Сто пути пишаа у темава дека е за ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ...не познати од ваш живот него од јавен живот( пејачи,актери,манекенки итн.)
Јасно е сега малце???

Epa sa zavisi od coek do coek neli .. Poznati ko poznati .. mene bushav mie poznat od msn samo.. a vo zivo ne.. idol mie ..(= i sakam so nego a ako mu prechi na nekomu deka si go pishav :d kazisiiiiiiii ! a sa brishigo postot deka sum OFF TOPIK

Mac)) напиша:
Јасно е сега малце???

Абе позната личност сум јас,сум бил на телевизија по квизови.

Mac)) напиша:
Еве сам ќе се цитирам...:icon_lol: :icon_lol:

Ondak ja na kafe bi izlegla so Dadar...interesno covece e.....

vardarce напиша:
Сакам некоја кафекуварица у години да ми напраи добро горко турско кафе.
Izvinte za OFF samo da go upatam.
Kaj nas u maalo ima edna sendvicara mislam deka tamu ke dobies takvo kafe, posto samo takvo pravat.

Otidov ja u off topikot:nesvest:

со маc))...за да ми објасни некои работи:(
aј маc)) сеа изглеа нема да се буниш зошто самиот си се наведе како позната личност:pos:

Па, би имала што муабет да направам со Раде Шербеџија,додека пиеме кафе. Имаме недовршен муабет од пред 100 години.:)

bibika напиша:
Па, би имала што муабет да направам со Раде Шербеџија,додека пиеме кафе. Имаме недовршен муабет од пред 100 години.:)
Zosto celo vreme mislev deka si 97godisna????:nesvest:

uste koa vidov koj postiral posleden na temava jasno mi bese za kogo ke iskomentira.Ne komentiram poise...
A jas sakam so jolie,andriana lima od zenski,muski brus vilis epten go postuvam tipov,tom kruz i use nekoj so ne mi teknuva a garant ima

Macedonian напиша:
Ova ti da ne si Saso? :poss: :poss: :poss:
Не ... он само живее со Сашо ( :wub:kristijan @ saso:wub: ) :poss::poss::poss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom