Bloody Mary - Крвавата Мери

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
M@wEcK0 напиша:
Bog da cuva...Spored kazuvanjata,odnosno prikaznite sto gi ima na 3tata strana vo mojot post taa ja bara devojkata so koja sto ja izneveruval nejziniot decko,taka da...deka ke se popali...i ne veruvam...
Абе па и ти па, сеа како само муж и да ја вара, и она мора малце да го мами со други... или може станала лезбејка... не се знае...
Само знам дека оваа ствар е ептен језива... морници ме лазат... и дефинитивно колку и да не верувам или верувам (незнам) не би пробал...

гледајте го следново, мене ми остави добар впечаток.Мислам дека е од некој филм али не сум сигурен. Видете сами има 2 дела:

-1 ДЕЛ:
-2 ДЕЛ:

Ima mnogu razlicni istorii za Bloody Mary kolku se vistinite neznam i ne navleguvam vo toa bas pred nekoja den gledav film za Bloody Mary ali ne mi se veruva deka e vistina zasto vo filmot se zboruva deka Bloody Mary ziveela pred 100god i posle tolku god. povtorno pocnala da ubiva.Fakticki grupa luge ja povikale da ispadne od ogledaloto hm...bas nevistinito ne veruvam vo takvi raboti ama bas ic aj okey e da se veruva vo duhovi ali vo nekoi licnosti poznati kako ubijci sto posle tolku god.moze da se povikaat pak i da pocnat od tamu kade sto bile zapreni tesko..ali mozam da kazam deka filmot e dobar horor :) pa vi go preporacuvam da go izgledate inaku se vika Bloody Mary

Mephala ај баш види дали е овој тој филм и кажи ми ако е тој одма да го земам ;)
-1 ДЕЛ:
-2 ДЕЛ:

lele mn e strasno ova za Bloody Mary a ja i moite drugarki sme povikuvale duhovi i stvarno se to4no kazuva :toe: ama ova e mn postrasno i ja ednas na duxot mu kazav mrs i posle ke padnev po skali edno 5 pati strasnoooooooooo eeeeeeee ama nezz dali da veruvam

Му кажа МРШ ? ..Уау ..АААхахахаха се пресмеав..

Е иначе на темава ..колку и да ми звучи глупаво и невистинито тоа повикувањето и тоа дека излегува од огледало..сепак ..шубе би ми било да правам тоа..колку и да не верувам :)
Да иначе, не верувам ич.

Не сум знаела дека има некои легенди или вистинити за Bloody Mary, јас го знам само пијалокот со тоа име кој е многу одвратен:salut:
А се што кажувате ми е неверно.

ako veruvas vo ova znaci veruvas u duhovi zasto tipkava e od pamti vek:):):)

auu jezivo lelel se naeziv od klipov

pazete e vo najdobrite klipovi na youtube

Верувам за тоа дека била кралица и свирепо ги судела со смрт лугето....но ова другово ми е мижи да ти баам. Освен тоа-такво нешто не сум начекала никогаш во Библијата (а и верувам сигурно нема) за повикување крвави марии или било какви други демони и ангели. Нема што да повикувам-ке си седам мирна на газот и то је то :toe: ни најмалку не верувам дека навистина таа би се појавила баш на секој кој ке ја повика, па на крај краева ако е вистина (а не ми е верно ама баш ич) што па има на сите да им се појавува..па и таа не е на закачалка бе дечки....:pos2:

Heh... Ovaa tema taman ko za mene... Btw moj prekar *BLooDY MArrY*:D I bidejkji bash se interesirav za bloody mary citav po razni stranici i kolku sho razbrav ima dve teorii za nea. Prvata e deka ona bila nekoja si americhka kralica koja bila mn. surova i se banjala iskluchivo vo krvta na nejzinite zrtvi... Drugata e deka bila nekoja zena koja imala crveni luzni na nejzinoto lice od nepoznata pricina i deka ustvari ona bila neshto povrzana so Gjavolot... Sea dali nesho od ova e vistina neznam... A pak za igrata ili nejzinoto povikuvanje znam deka treba da se vleze sam vo WC, da se ugasat svetlata i da se zapali ili edna svekja tocno pred ogledaloto ili dve od dvete strani na ogledaloto. Potoa treba da se svrtish vo krug 3 pati i da izgovorish 3 pati bloody mary... E sea sho kje se desi neznam...Nekoi vikaat deka ONA se pojavuva na ogledaloto i deka ili ke ti gi iskopa ocite ili deka ke ti go izgreba liceto ili ke te ubie :D

BTW Америка никогаш не била монархија. Само кажувам.

Si se iznacitav za zenicevo ali da vi kazam ne veruvam o sve ova so se desavalo t.e. sto vikaat deka im se desilo.Nz stvarno ne veruvam...
Gluposti mi se ova, site klipcinja ne se vistinski, nikoj ne ja znae vistinskata storija za nea, abee so da kazuem.Poradi ova so go citav kompjuterov mi se ukoci 2 pati ali ok e se odglavi sea...ne veruvajte i ne se zamarajte so ova polesno ke vi bide...Pozdrav4e do site

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom