Почина Steve Jobs

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Death is very likely the single best invention of life. It is life’s change agent. It clears out the old to make way for the new - Steve Jobs, 2005

Мислам дека со ова се си објаснил човекот, само што во него имаше уште потенцијал. Почивај во мир.

BREAKING: Panicking Apple Board Of Directors Attempt To Restart Steve Jobs!

П.С. Огромно сочувство до сите Македонци кои го познаваа Стеве, на овој или оној начин.

А од шо умрел ако смеам да прашам? Да не ме истепате само. Ме мрзи да гуглам - да.
рак на панкреасот

Беше голем човек, визионер, иноватор, го смени светот. Почивај во мир.

R.I.P. Steve. Да не беше Стив Џобс Епл сеуште со џамлии ќе играа. Тој ги дигна на нозе. Али тоа е што е, не можеше да ја победи болеста :(

А од шо умрел ако смеам да прашам? Да не ме истепате само. Ме мрзи да гуглам - да.
Братче, ја колку шо иам слушнато имал рак па сеа колку е тачно незнам...

Се потресов луѓе, каква трагедија ... уште еден доказ дека парите се множат со 0

Death smiles to us all
All the man can do is smile back.

R.I.P. Stevie.

Еве што рекоа Колдплеј за него

We are so sad to hear about the passing of Steve Jobs. In all of our encounters with him he was such a lovely man, and always so humble about his incredible talents. Like all of the people he knew, and the millions of others he didn't, we will miss him. Love, Coldplay

293395_2499077114389_1176748164_33084601_1315043900_n.jpg

Почивај во мир.
Јас човеков не го ни знаев, до сега, така да не ми значи многу неговата смрт.

Пред некое време го слушнав говорот што го држел на студентите Стенфорд и со брзина на светлината си го изгуглав и го најдов напишан и ми стои во bookmarks од тогаш. Инспиративно и длабоко. Нека почива во мир!

"Постојат три јаболка кои го променија светот. Тоа што го гризна Ева, тоа што го удри Њутн и она што го создаде Стив Џобс!"

Не сакам да верувам, барем уште некој ден...

Почивај во мир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom