на колку време недела две...?Ок, ама чива желба да исполнам ако Интер тепа твоја или на Командос ? нема везе на двајцата сасмо посебни денови, ти ако тепа ЦСКА ќе стаиш аватарче кое што јас ќе ти го пратам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на колку време недела две...?Ок, ама чива желба да исполнам ако Интер тепа твоја или на Командос ? нема везе на двајцата сасмо посебни денови, ти ако тепа ЦСКА ќе стаиш аватарче кое што јас ќе ти го пратам![]()
ја викам Тим А ќе победимеАј нова кладба.
Кој ќе победи во темата: тим А vs тим Б. (ако така беше)
Ја сум за тим Б т.е мојот тим![]()
Секако, да не те повторувам истото ќе биде и ако е обратноја викам Тим А ќе победиме
ако тепаме има нешто добро да смилсам![]()
Епа паѓа![]()
ајде брат смени потпис јеби делије живечеш веселијеОк, ама чива желба да исполнам ако Интер тепа твоја или на Командос ? нема везе на двајцата сасмо посебни денови, ти ако тепа ЦСКА ќе стаиш аватарче кое што јас ќе ти го пратам![]()
да можеше дедо ми да види сега како сум натерал делија да пише вакво нешто богами ќе беше горд на менеКладба си е кладбаЗа 3 дена се враќаме во нормала
![]()
се важи али како ќе знаеме дека ја опнал? нека земе камера да снимадали Цитро че ја опни комшивката?
то се важи?![]()
предложи мусе важи али како ќе знаеме дека ја опнал? нека земе камера да снима![]()
Ајде мислија викам Тим А ќе победиме
ако тепаме има нешто добро да смилсам![]()
фала што ме потсети скоро заборавивАјде мисли![]()